Forum » Igre » Diablo III
Diablo III
Temo vidijo: vsi

Good Guy ::
This is supposed to be funny?
It's pretty retarded for me.
Vsem ki vam špil ne dela, pejte vn na luft dokler je vreme še lepo.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

vorantz ::

švrk ::
Joj... pa bunite se, ker špil ne dela nekaj ur, omenjate teh 50€ kot, da je to nevem kakšen denar(zabiješ lahko to vsak petek, ko greš ven)... Igral sem WoW in tam je MESEČNA naročnina potem pa se najdejo in v nedeljo začnejo drkat serverje, še živim ni me pobralo... verjamem, da tako odvisni spet niste, bodo že porihtali... medtem, ko čakate je opcija, da se spokate ven na zrak za kakšno minuto ali dve![]()
bunim se zato, da bodo ostali, ki še niso kupili špil vedeli kaj bodo dobili. Tudi to je smisel foruma.
50€ ni nevem koliko, če ti očka kupi špil. Ko bi pa plačeval najemnino, položnice, vrtec itd, bi ti pa 50€ nekoliko več pomenilo še posebej, če bi dobil: error, nedelujoč AH, ping v igri itd...
Verjamem, da vi ki 24/7 igrate rabite vsaj dve uri nedostopen server, da grete vsaj srat pa nekaj pojest. Jaz, ki pa si odtrgam tisto uro na dan me pa preklemano jezi, če se ne morem konektat.

ABX ::
A si lahko naredite eno svojo temo in greste tam notri jokat?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

This is supposed to be funny?
It's pretty retarded for me.
Vsem ki vam špil ne dela, pejte vn na luft dokler je vreme še lepo.
Začelo deževat lihkar...what to do boss? ;_;
aja sej res, vi žabarji ste iz cukra...

delavec44 ::
Sem mislil, da največ kar me lahko doleti je error 37. Pravkar me je pa iz delujočega špila ven vrglo. Na ameriškem lahko brez problema igram, samo še vedno niso naredili global charov. Evropejci smo drugorazredni zgleda.
Btw. to je tema o Diablo 3 in ne o lepem vremenu. Tako da bi lahko kdo drug odprl svojo temo pa tam pametoval o rožicah in sončku :P
Btw. to je tema o Diablo 3 in ne o lepem vremenu. Tako da bi lahko kdo drug odprl svojo temo pa tam pametoval o rožicah in sončku :P

]Fusion[ ::
Zanimivost: dva kolega špilata skupaj, nakar enega vrže ven iz igre (party leader) in pri ponovnem loginu dobi err37. Drugi kolega pa medtem lepo dalje igra, kot da se ni nič zgodilo. Kje je tu logika? :P
P.S.:Mene je tudi v tem času ven vrglo, ko sem AH browsal...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ]Fusion[ ()

detroit ::
če je tebi boring, še ne pomeni da tudi drugim
meni je cod tudi boring, kaj so le mislili, pa ga igrajo, so what?
Cod od 2ke naprej je isto bz, se strinjam. Igre so vse bolj popreproščene in narejene za omejene ljudi. No joke.
Ti slučajno vidiš bistvo grindanja 24/7 po lvl 60? To what end? Razumeš kaj ti želim povedat? Igra izgubi ves smisel po tem ko jo obrneš na vse možne načine (inferno diablo, mogoče če si res no life še hardcore ...)
grinding till you age je pa mal bull
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

Zmajc ::
Zanimivost: dva kolega špilata skupaj, nakar enega vrže ven iz igre (party leader) in pri ponovnem loginu dobi err37. Drugi kolega pa medtem lepo dalje igra, kot da se ni nič zgodilo. Kje je tu logika? :P
Tak je blo z mano, igro sem igral on and off cel dan, vmes sem sicer šel AFK ampak igro pustil logano not (alt tabal sem ven). Do večera sploh nisem opazil da je kaj narobe s strežniki dokler niso za vse šli down dokaj pozno.

St235 ::
To je tudi bistvo online sistema (če bi delal kot mora :)). Igre so dejansko neodvine od klientov. Lahko začneš igro, nastaviš da je public in igra se bo igrala dokler vsi igralci hkrati ne zapustijo igre. Dejansko pa se lahko izmenja 1000 igralcev od začetka do konca pa se igra ne bo prekinila.

Izi ::
Ti slučajno vidiš bistvo grindanja 24/7 po lvl 60? To what end? Razumeš kaj ti želim povedat?Ne razumemo, kaj želiš povedati. Nihče ne grinda 24/7 ampak po urico ali 2 na dan in je čisti užitek tudi če si že dosegel level 60, kar pa v 14 dneh nisi, razen če igraš več kot 3 ure na dan. Sicer pa lahko narediš 10 različnih herojev in na voljo imaš 5 precej različnih klasov in z vsakim je igra malo drugačna. Za vse dosežke moraš ubiti Diabla na Inferno z vsemi petimi različnimi klasami.
Igra izgubi ves smisel po tem ko jo obrneš na vse možne načine (inferno diablo, mogoče če si res no life še hardcore ...)Torej si igro obrnil na vse možne načine in na Inferno premagal Diabla, da vse to veš, ali kar nekaj nakladaš?
Do sedaj je 2% ljudi prišlo do stopnje Inferno, normalni igralci rabijo za ta podvig mesec dni ali več. Tiste, ki so se prebili skozi cel Inferno in na koncu še ubili Diabla pa menda lahko prešteješ na prste ene roke. Samo tistih par igralcev torej ve kako je z igro potem ko na Inferno ubiješ Diabla. Takega na tem forumu ni in ga verjetno še dolgo ne bo.
Za večino, ki Diablu vsak večer namenimo kakšno uro, pa nas čaka kar precej mesecev ali celo let zanimivega igranja, če bodo seveda porihtali serverje, da se bo ob večerih sploh dalo igrati

O popularnosti igre pove tudi to, da se v igri že pojavljajo "goldsellerji" in "powerlevelarji".
Da ti v nekaj dneh zlevelajo tvojega junaka od level 1 do 60 stane kar 149 EUR
Mislim, da so se Kitajci tokrat malo precenili, če ni to kakšen podjeten mulc iz Evrope, ki ima preveč časa in malo previsoko ceni svoje "delo".
Da ti v nekaj dneh zlevelajo tvojega junaka od level 1 do 60 stane kar 149 EUR

klasicni ::
Kako komunicirate ko igrate s prijatelji D3? Preko pisnega chata?
A kdo uporablja kar kak skype (slušalke in mikrofon)? Kako kaj to teče?

built in voice chata Diablo 3 nima, delajo pa vse ostale win voice chat alternative. Jaz osebno s kolegom s katerim igram komuniciram kar preko tipkovnice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Killermode ::

Sims ::
Pozdravljeni,
svoj čas igral dialo1 ter diablo2. Super zadeva. Ali se pri diablu 3 med težavnostnimi stopnjami (hell, Inferno, Normal)ali kako pač imajo, "Monsteri" dopolnjujejo? Se pravi pridejo kaki novi? Ali ko greš naprej, so enaki le boplj nabildani?
Hvala.
LP.
Simon
svoj čas igral dialo1 ter diablo2. Super zadeva. Ali se pri diablu 3 med težavnostnimi stopnjami (hell, Inferno, Normal)ali kako pač imajo, "Monsteri" dopolnjujejo? Se pravi pridejo kaki novi? Ali ko greš naprej, so enaki le boplj nabildani?
Hvala.
LP.
Simon

xCore ::
Kako komunicirate ko igrate s prijatelji D3? Preko pisnega chata?
preko Ventrila že 10 let :)
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]

Ali se pri diablu 3 med težavnostnimi stopnjami (hell, Inferno, Normal)ali kako pač imajo, "Monsteri" dopolnjujejo? Se pravi pridejo kaki novi? Ali ko greš naprej, so enaki le boplj nabildani?
Enaki, le bolj nabildani.
In to ne samo dvojno nabildani ampak po mojem občutku so na vsaki naslednji težavnosti približno 10-krat bolj nabildani. Tako da če imaš na normal stopnji 100 armor in 100 damage, rabiš na nightmare že 1000 armor in 1000 damage, da boš približno enako uspešen in na hell 10.000 armor in 10.000 damage, če hočeš iti skozi enako lahkotno kot na začetku.
Za lahkotni Inferno bi torej potreboval 100.000 armorja in 100.000 damage, kar pa ne dosežeš tudi z najbolj legendarno opremo, zato je Inferno tudi tako težak.
Da se ne bo kdo preveč obesil na te številke, ki sem jih podal

St235 ::
Predvsem pa kar dela elite in rare pasje težke je da se jim stackajo posebne sposbnosti. Rare na normal je bil naprimer molten + extra health.
Na hell bo pa molten + extra heath + jailer + arcane + horde
Na hell bo pa molten + extra heath + jailer + arcane + horde

Na vsaki stopnji imajo bossi/championi tudi dodatne napade, so hitrejši etc.
Bossi na normal imajo tako recimo samo 1 lastnost (vampyric, fester, waller, etc) na Nightmare jih imajo že 2-3 na Inferno pa 4.
Bossi na normal imajo tako recimo samo 1 lastnost (vampyric, fester, waller, etc) na Nightmare jih imajo že 2-3 na Inferno pa 4.

koyotee ::
omg, ker bedn špil, sm pogledu kako je un fentau diabla... f****** brezvezno sranje za 50€... še dobro, ker sem imel namen kupiti igro, pa je ne bom, raje igram Runescape

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Matev ::
omg, ker bedn špil, sm pogledu kako je un fentau diabla...
dobro da nisi igral
in si samo videl nekoga igrati

Freaxx ::
kaj bi bilo šele če bi ti posnel kako ubiješ corp beasta :D pol ljudi ki še ni niti prižgalo runescapa bi vpili vsepovprek kako brezvezen špil...

def0r ::
Jah vsak ki ni kupil ima nekako svoj izgovor :) Moj je da se mi ne da prenasat pure online SP spila ker se mi ne gre da bi vec kakor enkrat obrnil:) Sem pa dobil pred circa tednom giftano Torchlight 2 preorder ki komaj cakam da pride:)

Torchlight 2 zgleda kar zanimivo :) Je bolj klasični diablo klon :D Pa še pet imaš, ki lahko prodaja in kupuje za tebe :)

def0r ::
Torchlight 2 zgleda kar zanimivo :) Je bolj klasični diablo klon :D Pa še pet imaš, ki lahko prodaja in kupuje za tebe :)
Jp to mi je kr ql, samo skoda da se niso malce zgledovali po diablotu po skill level designu in poskusali iti na ta nacin. Torchlight 2 beta kakor sem jo poskusil mi je vsec da imas obcutek da skilli in tvoji hiti dmg delajo. Diablota v beti nism imel tega obcutka je bil podoben diablo 2 in titan questu pri tem.
Zdaj samo se cakam Grim Dawn ki tudi promising zgleda:)

Tr0n ::
http://www.forbes.com/sites/insertcoin/...
Interesting indeed.
Pa seveda tudi ironicno, da ravno "always online" service, ki bi naj prinesel boljso anti-cheat in anti-piracy zascito, kot kaze, omogoca krajo session podatkov in vlom v account.
No, I am not saying Blizzard’s servers necessarily got hacked, but there is more to this than they’re letting on. This isn’t just “user error” when you look at the details of the hack. My monk was actually my lower level alternate while my high level barbarian and mid level witch doctor were left completely alone with all their equipment intact. The monk however, was the last character that was logged in. Also, my password wasn’t changed, and if someone had access to it, they could strip ALL my characters with ease, which they didn’t. Something else is going on here. This is the exact same thing that happened to my wizard friend, as his other characters were left untouched, meaning it appears hackers may be stealing session keys. If so, this IS on Blizzard’s side, and there’s more to it than someone simply acquiring logins and passwords.
Interesting indeed.
Pa seveda tudi ironicno, da ravno "always online" service, ki bi naj prinesel boljso anti-cheat in anti-piracy zascito, kot kaze, omogoca krajo session podatkov in vlom v account.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Bolf3nk ::
seveda zdaj je blizz kriv, če imajo na compu tono keyloggerjev, so brez authenticatorja, klikajo na fake linke v fake mailu itd... delajo neumnosti kot Athene 
Podobne stvari se dogajajo tudi v Wow...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()

vorantz ::
a bi blo tko težko nrdit tko kot ma recimo aion, da maš pol še dodatn pin ki ga morš z miško poklikat in so cifre zmeri drugače postavljene
če je tko lahko spizdit wow bi lahko po vseh teh letih pogruntali kak bol sigurn način prijave
če je tko lahko spizdit wow bi lahko po vseh teh letih pogruntali kak bol sigurn način prijave

D3m ::
Joj... pa bunite se, ker špil ne dela nekaj ur, omenjate teh 50€ kot, da je to nevem kakšen denar(zabiješ lahko to vsak petek, ko greš ven)... Igral sem WoW in tam je MESEČNA naročnina potem pa se najdejo in v nedeljo začnejo drkat serverje, še živim ni me pobralo... verjamem, da tako odvisni spet niste, bodo že porihtali... medtem, ko čakate je opcija, da se spokate ven na zrak za kakšno minuto ali dve![]()
Ni ne vem kakšen denar? No, če ti denar smrdi ga rade volje vzamem.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Tr0n ::

detroit ::
Ti slučajno vidiš bistvo grindanja 24/7 po lvl 60? To what end? Razumeš kaj ti želim povedat?Ne razumemo, kaj želiš povedati. Nihče ne grinda 24/7 ampak po urico ali 2 na dan in je čisti užitek tudi če si že dosegel level 60, kar pa v 14 dneh nisi, razen če igraš več kot 3 ure na dan. Sicer pa lahko narediš 10 različnih herojev in na voljo imaš 5 precej različnih klasov in z vsakim je igra malo drugačna. Za vse dosežke moraš ubiti Diabla na Inferno z vsemi petimi različnimi klasami.
Igra izgubi ves smisel po tem ko jo obrneš na vse možne načine (inferno diablo, mogoče če si res no life še hardcore ...)Torej si igro obrnil na vse možne načine in na Inferno premagal Diabla, da vse to veš, ali kar nekaj nakladaš?
Do sedaj je 2% ljudi prišlo do stopnje Inferno, normalni igralci rabijo za ta podvig mesec dni ali več. Tiste, ki so se prebili skozi cel Inferno in na koncu še ubili Diabla pa menda lahko prešteješ na prste ene roke. Samo tistih par igralcev torej ve kako je z igro potem ko na Inferno ubiješ Diabla. Takega na tem forumu ni in ga verjetno še dolgo ne bo.
Za večino, ki Diablu vsak večer namenimo kakšno uro, pa nas čaka kar precej mesecev ali celo let zanimivega igranja, če bodo seveda porihtali serverje, da se bo ob večerih sploh dalo igrati![]()
lvl 60 po malce več kot tednu (samo en wiz) - pa imam cajta okoli 2h na dan-razen prvega dne kjer sm obsedel da sm vidu zgodbo na normal, ne vem kje ti tu vidiš mesece zabave. In kot sm že omenu nism igre obrnu ampak je zgubila smisel pri act1 inferno, sm sicer še naprej lezu prek bandwagona z močnimi nerdi do acta3 ampak da ponovim ni pointa medtem ko ga zdj že 15let star špil poseka v vseh glavnih igralnih segmentih (yes ultima online). Vsakdo ki ima malo časa in si predstavljam da je neki nas nerdou tuki gor ki ima več kot 3h na dan za diablo bi moralo diabla na infernu klofat že vrsto dni. Od kje ti ideja, da jih še dolgo ne bo na tem forumu. Zadeva je preprosta grindaj teden da dobiš opremo dosti dobro ali se šlepaj do acta 4.
Postopki za inferno, da te razsvetlim, čeprav mislim da že veš:
act1: če prideš z dosti dobro opremo da ne mrkneš v šusu nadaljuj štorijo, če ne grindaj hell act4, dva dni (yes 24ur*2) da dobiš opremo, da lahko nadaljuješ štorijo act1 (ki vodi v act2 in še mnogo več grindanja)
act2: -||- samo da tu grindaš act1: shattered crown
act3: i guess you understand the point by now
act4: grindej vestibule gates (or something..) 20min fentavaš enga champa, restart rince and repeat
skratka whole lots of fun for the whole family, če uživaš v takih igrah seveda, samo po moje ima še čokolešnik sestavljanka več vsebine
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()

Jaz sem po okvirno enem tednu(v bistvu 2 tedna, samo z odmori) igranja lvl 45 in Act 3 nightmare. Skupaj z kolegi špilamo in sem dostikrat kaj 2x prešpilal, zato ker je bil kolega še za mano. Tak da kolko vidim, bom še kar nekaj časa špilal preden pridem do inferno :)
In kot je bil podatek od Blizzard-a si ti v skupini 2% igralcev, ki je prišla do inferno. Vsi ostali bojo dejansko potrebovali kaki mesec, da pridejo (če se jim bo ljublo seveda) do inferno.
In kot je bil podatek od Blizzard-a si ti v skupini 2% igralcev, ki je prišla do inferno. Vsi ostali bojo dejansko potrebovali kaki mesec, da pridejo (če se jim bo ljublo seveda) do inferno.

BladE_ ::
Če kupim igro preko Battle.net je 60€.... malce višje sem prebral, da jo pri nas dobim za cca 45€... kje je fora? Zakaj ni tako že Battle.net?
Akcija - Reakcija

zato ker bi drugače vse trgovine z igercami po svetu propadle :)
Po navadi ima distributer višjo ceno kot pa prodajalec...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xCore ()

Bolf3nk ::
seveda zdaj je blizz kriv, če imajo na compu tono keyloggerjev, so brez authenticatorja, klikajo na fake linke v fake mailu itd... delajo neumnosti kot Athene
Vidim, da si nisi prebral clanka.
Sem nič bat. Čudno je to, da se je to ravno zgodilo njemu in še njegovemu kolegu naenkrat. A je imel kdo podobne težave pri nas?

Zato ker smatrajo da so ljudje pripravljeni plačati več zato da ne rabijo iti po igro v trgovino.
saj pri nas za 45 eur tudi ne rabiš it v trgovino. jo dobiš po pošti

Zato ker smatrajo da so ljudje pripravljeni plačati več zato da ne rabijo iti po igro v trgovino.
saj pri nas za 45 eur tudi ne rabiš it v trgovino. jo dobiš po pošti
Ja v vsakem primeru moraš:
1. čakat
2. iti ven iz stanovanja
Digitalno pa lahko kupiš, downloadaš in igraš ZDAJ, TAKOJ, NEMUDOMA. Luksuz, etc
Ne da se strinjam s tem, ampak tako oni na to gledajo. Polek tega da ne smejo undercutat retail trgovin.
Zgodovina sprememb…

kva pa je naredu model?
Sm vidu sam k se je skor jokcat začel

Med live streamanjem ni opazil da ima kurzor v username fieldu in je not vsem na vpogled vpisal password. Ker je butast pa nima niti authenticatorja.

Tip je zajebal in vsem izdal svoj pass ta del ni nobeno trollanje (karkoli naj bi to že pomenilo). Ampak ker je samoklicani "best game player on earth" je pač nezmotljivi in vedno ko naredi napako je to "joke" ali "trolanje".
Koliko sem prebral naj bi mu samo začasno zaklenili acc ker je istočasno prišlo do prevelikega števila loginov z različnih IPjev.
Koliko sem prebral naj bi mu samo začasno zaklenili acc ker je istočasno prišlo do prevelikega števila loginov z različnih IPjev.
Zgodovina sprememb…