Forum » Operacijski sistemi » Vista - rdečkasti odtenek
Vista - rdečkasti odtenek
S@mmy_AdWar3 ::
L.P.
Pred kratkim sem prestopil na Visto, toda se mi pojavi problem ker so slike, ki jih odprem v default programu vse bolj rdeče...tukaj sta tudi screenshota. Na enemu je namizje, ki je v normalni barvi. Na drugem pa je ista slika, ki vleče bolj na rdeče. Kaj naj storim, saj me ta "dodaten" odtenek izredno moti, saj se pojavlja tudi pri Photoshopu.
Pred kratkim sem prestopil na Visto, toda se mi pojavi problem ker so slike, ki jih odprem v default programu vse bolj rdeče...tukaj sta tudi screenshota. Na enemu je namizje, ki je v normalni barvi. Na drugem pa je ista slika, ki vleče bolj na rdeče. Kaj naj storim, saj me ta "dodaten" odtenek izredno moti, saj se pojavlja tudi pri Photoshopu.
- spremenilo: S@mmy_AdWar3 ()
S@mmy_AdWar3 ::
Računalik,sem pred kratkim formatiral in nič nastavljal. Tudi sam sem pomislil na to idejo, toda vse nastavitve so normalne....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optični kabelOddelek: Strojna oprema | 7837 (5224) | miki133 |
» | Vprašanje glede križiščaOddelek: Na cesti | 2253 (1535) | fosil |
» | trifazni elektromotor -vezava na podaljšekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 23100 (22576) | Vikking |
» | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 4320 (4015) | miraldi |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10965 (5576) | Pyr0Beast |