Forum » Kaj kupiti » Dostava na dom
Dostava na dom
XsenO ::
Zanima me katere računalniške trgovine v Sloveniji ti dostavljajo kupljeno na dom, in kolko pride stati in koliko časa pribljižno rabi za dostavo.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
1 + 1 = 1
Tiger ::
Cel kup jih je že, večina jih posluje preko interneta (e-trgovina) poglej JAE, ENAA Gambit, E-Misija (Megahit), ComTron,....
kuglvinkl ::
Na dom po moje dostavljajo vse štacune, vse je samo odvisno kdaj zahtevajo plačilo. Pri Lancomu, kjer sem kupil monitor za okrog 80k SIT, sem moral plačati, potem so oni dobili obvestilo od banke, da je plačano in so mi poslali prek hitre pošte (ki jih je v RS milo rečeno kot listja in trave). Pri Rolan d.o.o npr. ne komplicirajo. Zadevo sem naročil v bnedeljo zvečer, v torek zjutraj se je doma že svetil skener.
Seveda pa vse net štacune.
Košta pa okrog 800 do 1500 SIT, vendar pri net štacunah je včasih brezplačno, če npr. vsota nakupa presega določen
znesek, npr. 30k SIT.
Pošte Slovenije še nisem uporabljal.
Seveda pa vse net štacune.
Košta pa okrog 800 do 1500 SIT, vendar pri net štacunah je včasih brezplačno, če npr. vsota nakupa presega določen
znesek, npr. 30k SIT.
Pošte Slovenije še nisem uporabljal.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Matek ::
Jae in Mlacom iz izkušenj, za ostale pa ne vem. Vozijo itak s paketnimi društvi al ka so že, pa si poglej njihove cenike.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A gre kdo v avstrijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5952 (3188) | d0rK |
» | NakupovanjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3572 (2478) | B-D_ |
» | Iščem ene cheap dobre slušalke z mikrofonom!Oddelek: Kaj kupiti | 1718 (1398) | foggy_arrow |
» | Zvok na trenutke hrešči.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1023) | kuglvinkl |
» | Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6066 (5379) | blue96 |