Forum » Pomoč in nasveti » stekanje...ni vseh driverjov...
stekanje...ni vseh driverjov...
xpesko ::
moj comp vsake tok case malo zasteka in ne morm tako igrati saj je vedno huje.prijatelj ki se malo bolje spozna na compe je reku da je krivo da ni vseh driverjov ker sem ga pretkratkim reformentiru.
ce ima kaksen strani za zdownloadat vse driverje za GA-7n400e maticno plosco prosim da mi poslje strani driverjov spodaj
Hvala.
ce ima kaksen strani za zdownloadat vse driverje za GA-7n400e maticno plosco prosim da mi poslje strani driverjov spodaj
Hvala.
_mOuSe_ ::
Poglej v Device manager, kateri driverji ti manjkajo. Najbolje, da posodobiš na najnovejše driverje, najdeš jih na uradnih straneh proizvajalcev komponent.
Pyr0Beast ::
Vse, kar rabiš so driverji za Nforce 2. Zadnji so bili 5.1 WHQL če se ne motim
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
ferguson ::
zdownlowdaj si everest ultimate in ga odpri in ko ti bo zaznal strojno opremo poišči osnovna plošča in klikni download gonilnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasni Win7 na Asus Eee PCOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (953) | hojnikb |
» | Računalniki Lenovo z veliko varnostno luknjoOddelek: Novice / Varnost | 20372 (17173) | miroB |
» | Grafična - hardware accelerationOddelek: Zvok in slika | 1971 (1453) | xdejvid |
» | grafična kartica - problemOddelek: Strojna oprema | 3106 (2214) | Riff |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5322 (4573) | tictac |