Forum » Mobilne tehnologije » mobile chat
mobile chat
R-S-LoVe ::
lp vsem
Zanima me kater program uporabljate v kominaciji z mobiteli in dopušča chat (glasovni).
Uporabljam ebuddy, ki dopušča samo teksovni chat, zanima pa me če obstaja kaj takšnega, ki bi združilo networke kot npr. ebuddy (yahoo, hotmail, gmail...) in bi dopuščal še glasovni chat, po možnosti tudi klice kot npr. skype.
Že vnaprej thx vsem za pametne ideje.
Primer (da razjasnim stvari):
Sem v tujini, kjer lahko z mobilcem dostopam na free WLAN. Rad bi poklical kolega , ki je dosegljiv na MSN-ju (yahoo itd.). Fora je v tem, da če se lahko konektam free na WLAN, bi blo potem dobro, da še free chatam.
Zanima me kater program uporabljate v kominaciji z mobiteli in dopušča chat (glasovni).
Uporabljam ebuddy, ki dopušča samo teksovni chat, zanima pa me če obstaja kaj takšnega, ki bi združilo networke kot npr. ebuddy (yahoo, hotmail, gmail...) in bi dopuščal še glasovni chat, po možnosti tudi klice kot npr. skype.
Že vnaprej thx vsem za pametne ideje.
Primer (da razjasnim stvari):
Sem v tujini, kjer lahko z mobilcem dostopam na free WLAN. Rad bi poklical kolega , ki je dosegljiv na MSN-ju (yahoo itd.). Fora je v tem, da če se lahko konektam free na WLAN, bi blo potem dobro, da še free chatam.
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
- spremenil: R-S-LoVe ()
R-S-LoVe ::
Hvala.
Kaj pa za kak drug tip alarata, ne samo za Nokia?
Kaj pa za kak drug tip alarata, ne samo za Nokia?
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E72Oddelek: Mobilne tehnologije | 807 (679) | Dr_Piškot |
» | Takojšnje sporočanje zamira (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10945 (8373) | bf4ed |
» | Kako chatat preko neta brez blokiranja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 992 (876) | jan01 |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4514 (3703) | Pesimist |
» | Programi za chat!Oddelek: Programska oprema | 2289 (1906) | Lincolin |