Forum » Programska oprema » Programi za chat!
Programi za chat!
Lincolin ::
Zanimajo me kateri programi so na voljo, kot je naprimer: ICQ-MSN-SKYPE?
Ali še kakšen obstaja, tako da bi delovala pogovor v živo/konferenca/telefoniranje/slušalke/chat?
Ali še kakšen obstaja, tako da bi delovala pogovor v živo/konferenca/telefoniranje/slušalke/chat?
Bakunin ::
GAIM je eden redkih, ki je "free" in podpira tako ICQ, kot MSN, Yahoo, IRC ter Jabber [Google talk!]
Grill ::
Da ne odpiram nove teme; ali se lahko preko icq-ja pogovarjam preko mikrofona z kolegom, ki ima tudi icq?
Sem ga inštaliral a te opcije ne najdem.
Sem ga inštaliral a te opcije ne najdem.
Da lahko, lahko tudi uporabiš kamero.
Katero verzijo pa imaš?
JMaz imam 5.0 a mi dela brez problema.
Katero verzijo pa imaš?
JMaz imam 5.0 a mi dela brez problema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lincolin ()
Tudi verzijo 5. Uporabil bi pa rad samo mikrofon. Kolega je zdaj sicer offline tako da ne morem preizkusiti ampak me vseeno zanima, kje je ta opcija za mikrofon.
Ko govoriš s sogovornikom imaš na levi strani poseben premičen okenček, kjer je gumb za snap photos, avatarje, webcam, microfon-e ...... slike, da narišeš sliko.
Če še ne najdeš tega si potegni dol dodatek, mislim da bi moral obstajati.
Če še ne najdeš tega si potegni dol dodatek, mislim da bi moral obstajati.
Aha, hvala! Bom poskusil ko se kolega vklpi.
Še eno vprašanje; ima še kakšna icq alternativa (brez reklam, igerc in vsega živega) kot npr. zgoraj omenjen Gaim tudi opcijo govora preko mikrofona?
Še eno vprašanje; ima še kakšna icq alternativa (brez reklam, igerc in vsega živega) kot npr. zgoraj omenjen Gaim tudi opcijo govora preko mikrofona?
Evo, nama je končno uspelo.
Kako pa naredim, da ni potrebno stiskat vedno gumba Push-to-Talk? Želel bi, da se pogovarjava kot po telefonu..
Kako pa naredim, da ni potrebno stiskat vedno gumba Push-to-Talk? Želel bi, da se pogovarjava kot po telefonu..
Tam pred besedilom Push-To-talk je mali okenček označi ga. Ter ponovno začnita pogovor.
Potem bo delkala kot po telefonu.
Priporočam Vama tudi Skxpe, ni slaba izbira.
Potem bo delkala kot po telefonu.
Priporočam Vama tudi Skxpe, ni slaba izbira.
Ok, hvala Lincolin, bom probal. Med tem sva si namestila tudi Google-Talk in sem nad programčkom kar navdušen! V 2 minutah je bilo vse nameščeno in pogovor je stekel.
Jeronimo ::
Ali obstaja kakšen program, ki podpira večino protokolov - MSN, Yahoo, Skype .... in kateri podpira tudi uporabo govorne ter video konference na teh protokolih?
LP
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16076 (9899) | slitkx |
» | Multi instant messengerOddelek: Programska oprema | 1454 (1318) | egnosx |
» | ANKETA- kateri program za neposredno sporočanje uporabljate in ZAKAJOddelek: Omrežja in internet | 2198 (2198) | Gwanaroth |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17821 (13501) | 64202 |