» »

sesalnik katerga kupit?

sesalnik katerga kupit?

dolenska ::

lp
rad bi kupil sesalec, pa ne vem katerga. rad bi kupil kvalitetnega, s katerim bi sesal po hiši. dal bi nekje do 250evrov. pa me zanima katero firmo priporočate, kater model in tehnologijo.
jaz se na to ne spoznam
lp

bluefish ::

velikost prostora, pogostost sesanja, še kakšen drug namen uporabe...?

okoli 90m2, enkrat na dan okoli 30m2

black ice ::

vorwerk... definitivno... čeprav stane 4x toliko kot tvoj zadani budget :)
Doma sedaj uporabljamo že drugo generacijo teh sesalnikov, prejšnji je mimogrede zdržal nekje 12 let.
Deluje sicer še sedaj (tudi učinkovito), vendar smo menjali sesalec zaradi novih krtač, dodatkov itd.

Zgodovina sprememb…

clothes ::

Še en glas za vorwerk.
Prvo generacijo uporabljam že cca.15 let.

zdaj sem pregledal nekaj sesalcev, pa me zanima en parameter.
sesalna moč.
ogrevam se za tega http://www.mimovrste.com/artikel/332001... vendar ima samo 500w sesalne moči, pa ne vem kaj to pomeni ker ima http://www.mimovrste.com/artikel/332003... ta veliko več sesalne moči. zanima me v čem ke štos. philips je zmagal na nekem testu, vendar me pa podatek bega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dolenska ()

mihajlo carr ::

samo vorwerk ne kupit! mamo najnovejšega pa vedno smeti ven letijo! pa pri strani zrak ven piha hujš ko tornado! mamo pa robota electrolux tud(1000eur) pa je zlo vredu, edino po kotih ne posesa. mamo pa že drugega ker prvi je imel napako pa smo garancijo uveljavl.
kak philips je pomoje najboljša izbira

ja saj prvi je philips vendar ima samo 500 sesalne moči. vjetn je to dejanska moč, medtem ko druge firme navajajo neko čudno zmerjeno moč.

pravnik ::

Malo je naokrog ta tema, pa vseeno, da ne trosimo znova - kateri sesalnik bi priporočili za suho sesanje - dnevna soba + spalnica = cca 40 m2, spodaj tepih. Bi pa vzel malo boljšega (ne tistega za 40 €). Mogoče ve kdo za kako akcijo? Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup sesalca (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
24099699 (14927) Zstiller
»

Moč sesalca (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5517074 (12319) Blumper

Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
309150009 (69691) perci
»

Pretirane cene Sesalnikov Vorwerk v SLO (alternativa Miele)

2927593 (26341) francek1
»

Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )

14568765 (33631) LordPero

Več podobnih tem