Forum » Omrežja in internet » hitrost povezave in siol tv
hitrost povezave in siol tv
droid ::
Odkar sem dal visto mi pobira dosti hitreje.
Pol sem opazil da med pobiranjem šteka signal tvja.
Ali je možno da vista vleče povezavo tvju?
Pol sem opazil da med pobiranjem šteka signal tvja.
Ali je možno da vista vleče povezavo tvju?
Zdaj sem stestiral upload in download.
povezavo imam 5/2 vdsl2
med testom downloada zašteka tv in pol napiše da mam več kot 10m downloada
večkrat sem proval in usakič je tv zaštekal
povezavo imam 5/2 vdsl2
med testom downloada zašteka tv in pol napiše da mam več kot 10m downloada
večkrat sem proval in usakič je tv zaštekal
Rippy ::
Hmm vrjetno ti kanala nista pravilno ločena, če hočeš zadevo odpravit pokliči na siol in prijavi napako.
Sicer najprej probi s kakšnim programom ki ti omeji povezavo in naštimi tako da ti TV ne zašteka, ker glede na to da je to siolova napaka imaš lahko 10 mega povzavo za ceno 5 mega, ko ne gledaš TV-ja :).
Sicer najprej probi s kakšnim programom ki ti omeji povezavo in naštimi tako da ti TV ne zašteka, ker glede na to da je to siolova napaka imaš lahko 10 mega povzavo za ceno 5 mega, ko ne gledaš TV-ja :).
Ja to bi blo dobro da bi si z nekim programom omejim povezavo, ponoči pa bi lepo pobiral z 10 mega :D
tnx!
tnx!
Veron ::
Netlimiter ti omogoča, da nastaviš časono omejitev, recimo od 15:00-23:00 (recimo takrat da se TV gleda) omeji na 5/2, izven tega časa pa neomejeno šopa.
KoMar- ::
Fora je verjetno v tem, da se ti modem postavi recimo na 10 mbit. Ker imaš naročen 5 mbit internet, ob polni obremenitvi za TV ostane samo 5 mbit - nekateri kanali pa poberejo tudi 6 in več (do 8)... rešitev je ali da vzameš počasnejši paket interneta ali pa omejiš prenos v samem programu za download (recimo uTorrent ima fino to) ali pa uporabiš Netlimiter, ki pa predstavlja že kar grob poseg.
Veron ::
marko, kaj naj bi pomenilo "grom poseg"? Sej to je samo program, ki se ga preprosto uporablja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | razdelitev povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (896) | integral15 |
» | Windows + omejitev up/downOddelek: Omrežja in internet | 1029 (897) | Vice |
» | Traffic limiterOddelek: Omrežja in internet | 1357 (1258) | SimplTech |
» | Deljenje megabitovOddelek: Omrežja in internet | 1545 (1108) | plavko61 |
» | kako hitra je internetna povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3195 (3018) | OmegaBlue |