Forum » Omrežja in internet » Traffic limiter
Traffic limiter
[Bond] ::
Zdravo.
Zanima me, kako naj omejim povezavo drugemu računalniku v mreži, ki je na internet priklopljen preko mojega računalnika (lan). Jaz imam wifi povezavo v internet, on pa je name povezana preko crosover kabla. Kako bi lahko naredil da bi samo njemu omejil download in upload podatkov?
Hvala.
Zanima me, kako naj omejim povezavo drugemu računalniku v mreži, ki je na internet priklopljen preko mojega računalnika (lan). Jaz imam wifi povezavo v internet, on pa je name povezana preko crosover kabla. Kako bi lahko naredil da bi samo njemu omejil download in upload podatkov?
Hvala.
Gwanaroth ::
Ja, ampak Netlimiter mora na tadrugem računalniku inštalirat, ne na svojem.
Lights often keep secret hypnosis..
sirotka ::
sem to probal jst...in ja morš na drugem in ne svojem. Njega najbrž zanima inštalacija na njegovem compu, ki bi to omejila
[Bond] ::
Ja z netlimiterjem je res tako, da mora biti posnet na drugem računalniku (tistega katerega misliš omejiti).
Mene zanima omejitev iz mojega računalnika, tako kot je to omenil sirotka.
Mene zanima omejitev iz mojega računalnika, tako kot je to omenil sirotka.
SimplTech ::
Situacijo katero omenjaš lahko poskušaš rešit tudi s programom SoftPerfect Bandwidth Manager. Poglej si informacije o njem tukaj: SoftPerfect Bandwidth Manager
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Določanje internet prenosa podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (979) | Pro2Type |
» | omejitev prenosaOddelek: Omrežja in internet | 1218 (1023) | MagElan |
» | Kako razdeliti ADSL na 50%50 na 2 racunalaOddelek: Omrežja in internet | 1198 (987) | Dr Evil |
» | Omejitev hitrosti pri deljenju internetne povezave (adsl)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1713) | Primoz78 |
» | Mula se na enem pcju muli, na drugem ne?Oddelek: Omrežja in internet | 1107 (976) | Bakunin |