Forum » Pomoč in nasveti » Ne odpira internetnih strani
Ne odpira internetnih strani
demon#666 ::
Čaw!
Mam naslednji problem: Ko odprem Mozilla firefox, imam za domačo stran google.si/firefox. Ko vtipkam, kar iščem in potem tisnem iskanje, mi rezultatov ne odpre, stran stoji in se nič ne nalaga. enako se zgodi pri yahoo.com, najdi.si, ...
Je za to kriv kakšen spyware (2x sem pregedau s spy sweeper in spyware doctor), ali virus (gledal sem z NOD32, pa nič) ali kaj drugega???
Hvala za odgovore in LP
Mam naslednji problem: Ko odprem Mozilla firefox, imam za domačo stran google.si/firefox. Ko vtipkam, kar iščem in potem tisnem iskanje, mi rezultatov ne odpre, stran stoji in se nič ne nalaga. enako se zgodi pri yahoo.com, najdi.si, ...
Je za to kriv kakšen spyware (2x sem pregedau s spy sweeper in spyware doctor), ali virus (gledal sem z NOD32, pa nič) ali kaj drugega???
Hvala za odgovore in LP
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2366 (1594) | jedateruk |
| » | Hitrost brskanjaOddelek: Strojna oprema | 1326 (1205) | nonenone |
| » | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8842 (5001) | neres |
| » | Odkrili velik krog kradljivcev identitetOddelek: Novice / Zasebnost | 5351 (4012) | _Sajmon_ |
| » | Internetne strani se ne naložijo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1395) | boych |