Forum » Omrežja in internet » Izbira Jabber strežnika
Izbira Jabber strežnika
zee ::
Torej, na mojem Macbook Pro-ju bi rad imel MSN. Že že, obstaja MSN Messenger od M$, vendar ni tako prijeten za uporabo kot iChat.
Če hočem uporabljati iChat v kombinaciji z MSNjem, ga moram nekako "spariti" v Jabberju oz. preko Jabber strežnika. Katerega izbrati?
Dodatno me to zanima tudi zato, ker sem pred časom že uporabljal Jabberja, vendar so mi na tistem strežniku ukradli MSN geslo.
Hvala vnaprej in lahko noč.
Če hočem uporabljati iChat v kombinaciji z MSNjem, ga moram nekako "spariti" v Jabberju oz. preko Jabber strežnika. Katerega izbrati?
Dodatno me to zanima tudi zato, ker sem pred časom že uporabljal Jabberja, vendar so mi na tistem strežniku ukradli MSN geslo.
Hvala vnaprej in lahko noč.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Rajši bi se potrudil v iChatu + potem lahko klepetam z mojimi MSN kontakti kar iz Google Talka.
zee
jamiroq ::
kaj pa, če bi si postavil svoj jabber server? ni poseben bav-bav :P. openfire recimo deluje dobro in ima tudi gateway za msn (med drugim).
Morda pa res.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Talk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16079 (9902) | slitkx |
» | Multi instant messengerOddelek: Programska oprema | 1456 (1320) | egnosx |
» | All in one messengerji z invisible podporoOddelek: Programska oprema | 1988 (1711) | tomaz321 |
» | Programi za chat!Oddelek: Programska oprema | 2270 (1887) | Lincolin |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17826 (13506) | 64202 |