Forum » Loža » amazon
amazon

error7891 ::
Prek Amazona nameravam prednaročiti tole knjigo. Na amazon.com stane knjiga $70.95, na amazon.de pa stane €70,99. Sedaj pa me zanima kaj se mi bolj splača, kupiti na .com + poštnina ali na .de + poštnina. Vendar kolikor se mi zdi tudi če naročim preko .com dobim knjigo iz Nemčije (vsaj tako je bilo zadnjič). Torej ali je možen ta scenarij: $70.95 na .com + poštnina iz Nemčije? tnx
p.s. Kaj pomeni "Loose Leaf"?
p.s. Kaj pomeni "Loose Leaf"?

BuBBle.D ::
NIsem nikoli naročeval preko amazon-a. Samo če naročiš iz USA in ti dejansko od tam pošljejo, boš na koncu s poštnino in carino vred preplačal vrednost knjige na amazon.de.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

opeter ::
Če naročiš iz .com dobiš iz ZDA. Kar pomeni, da ti bodo pri Carinski pošti nabili DDV. Toliko da veš. Potem pa več niti ne bo razlike med 71 dolarji in 71 evri...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Pyr0Beast ::
Loose Leaf
Knjiga s spiralo 'akta' stil, ki ti omogoča vstavljanje listov.
Knjiga s spiralo 'akta' stil, ki ti omogoča vstavljanje listov.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

ksenci ::
Pozdravljeni,
Nekaj sem naročila na amazonu.de in izdelkov nisem dobila in lahko zahtevam povračilo denarja, pa ne vem kako se to naredi. Prosim, če mi lahko kdo objasni. Hvala
Nekaj sem naročila na amazonu.de in izdelkov nisem dobila in lahko zahtevam povračilo denarja, pa ne vem kako se to naredi. Prosim, če mi lahko kdo objasni. Hvala

Gejspodar ::

tikitoki ::
Kako je z vracilom monitorja pri Amazonu. Ti povrnejo kupnino in postnino. Ali placas postnino v obe smeri?
Ce zamenjas izdelek, z drugim, krijejo postnino. Ne vem pa kako je pri odstopu od nakupa. Ima kdo izkusnje in lahko pove iz prve roke?
Ce zamenjas izdelek, z drugim, krijejo postnino. Ne vem pa kako je pri odstopu od nakupa. Ima kdo izkusnje in lahko pove iz prve roke?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()

koyotee ::
Ponavadi krijejo del postnine.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

tikitoki ::

TadejPer ::
Ravno prejšnji teden sem vračal izdelke amazonu, saj sta in paket in vsebina prišla premočena. Poslali so mi return connect nalepko, ki sem jo nalepil na škatlo, gospa na pošti pa jo je samo skenirala. Plačati ni bilo treba nič.

stevie boy ::
nameravam kupiti mehansko napravo preko amazona (amazon.de dotični produkt dostavlja v slovenijo, cena dostave je 95€).
ker je naprava težka preko 200kg, mere 1.5mx1.7mx0.8m ter stane preko 2000€, me zanima, tisti kateri ste že kupovali kaj takega preko amazona:
-priporočate kaj takega kupovati prek spleta?
-ali se dostava zna zakomplicirati, ker enkrat sem preko pošte kupil pečico (ne amazon)
pa je prišla vsa prebutana?
-glede morebitnega vračila, ali nudi amazon zastonj odvoz?
hvala.
ker je naprava težka preko 200kg, mere 1.5mx1.7mx0.8m ter stane preko 2000€, me zanima, tisti kateri ste že kupovali kaj takega preko amazona:
-priporočate kaj takega kupovati prek spleta?
-ali se dostava zna zakomplicirati, ker enkrat sem preko pošte kupil pečico (ne amazon)
pa je prišla vsa prebutana?
-glede morebitnega vračila, ali nudi amazon zastonj odvoz?
hvala.

Machete ::
Ne vem če je ravno Amazon ralted, ampak jaz sem kupil stroj preko ebaya iz DE, enako težak tja okoli 200 kg ranga 1400 eur. Pripeljal ga je ne k xyz kurir, katerega obrazci in voznik so bili v Hrvaščini. Nek kamionček pač. Opcijo vračila sem odpisal že pred naročilom, za ostalo pa pač moraš gledati kot 'kozarec na pol poln', če je deal pač boljši kot doma.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

Machete ::
Ne. Itak je bila paleta, gor pa škatla z vezicami privezana.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 342105 (1812) | Stripy |
» | Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25970 (5544) | carlosk1966 |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 38614 (21734) | AgiZ |
» | Free shipping na amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 10987 (10073) | Robert |