Forum » Programska oprema » Nesmrtni procesi v Visti
Nesmrtni procesi v Visti
_sem_ ::
Gledam temo o merjenju temperature, pa imam en problem. Omenjeni program PC Probe II (MB ASUS P5K3) mi ne dela; po tem ko ga poskusim zagnat, se Vista na pol obesi - mrežne stvari ne delajo več, procesa se ne da ubit na noben način (niti z zato specializiranimi programi, niti z dos ukazom z debug privilegiji, seveda admin). Rečejo da so ga ubili, pa ga ne. Redni shutdown seveda ni mogoč.
Je še par programov ki se včasih ali redno podobno obnašajo, npr. še en MB monitor, Matlab.
Sumim kakšen drajver (ker so podobne reči nekateri doživeli in rešili z demontažo kakšnega driverja ali ZoneAlarma).
Me zanima če se to še komu dogaja.
Pa če je še kakšna ideja kako fentat tak proces ali identificirat krivca ne da bi na slepo odstranjeval drajverje (npr. oni od Adaptec hostraida je kandidat, pa bi bilo z njim kar nekaj dela).
Je še par programov ki se včasih ali redno podobno obnašajo, npr. še en MB monitor, Matlab.
Sumim kakšen drajver (ker so podobne reči nekateri doživeli in rešili z demontažo kakšnega driverja ali ZoneAlarma).
Me zanima če se to še komu dogaja.
Pa če je še kakšna ideja kako fentat tak proces ali identificirat krivca ne da bi na slepo odstranjeval drajverje (npr. oni od Adaptec hostraida je kandidat, pa bi bilo z njim kar nekaj dela).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista dela vedno počasnejeOddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1102) | bluefish |
» | omejitev porabe pomnilnika v Windows XpOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (808) | caveman |
» | Kako odpreti file z notepadom če je večji kot 1 giga?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2111 (1589) | fosil |
» | Švicarske oblasti razmišljajo o uporabi trojancev za prisluškovanje VoIPOddelek: Novice / Zasebnost | 4233 (3340) | poweroff |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1131 (1027) | bajsibajsi |