Forum » Kaj kupiti » Ponudniki storitev varne hrambe dokumentov
Ponudniki storitev varne hrambe dokumentov
Sunflesh ::
Mene zanima če kdo kaj ve o ponudbi varne hrambe arhiviranih dokumentov pri nas v Sloveniji (po veljavni zakonodaji).
Malo sem se že pozanimal o ponudbi Pošte Slovenije E-Arhiv, zanimajo me še druge vsaj malo primerljive opcije.
Situcija je taka, da v podjetju resno razmišljamo o takem načinu poslovanja, zanimajo nas opcije za eno
podjetje, v poštev pa še bolj pride katera opcija za skupine podjetij - spadamo v kompleks podjetij.
Za informacije in pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
Malo sem se že pozanimal o ponudbi Pošte Slovenije E-Arhiv, zanimajo me še druge vsaj malo primerljive opcije.
Situcija je taka, da v podjetju resno razmišljamo o takem načinu poslovanja, zanimajo nas opcije za eno
podjetje, v poštev pa še bolj pride katera opcija za skupine podjetij - spadamo v kompleks podjetij.
Za informacije in pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: antonija ()
RostFrei ::
Živjo.
Priporočal bi ti storitev e-hramba.si podjetja ZZI, ki so pionirji B2B e-poslovanja v Slo. Sama storitev je glede zahtevam zakonodaje ekvivalentna storitvi Pošte Slovenije in precej bolj prilagodljiva glede na vaše poslovne procese.
LP R.
Priporočal bi ti storitev e-hramba.si podjetja ZZI, ki so pionirji B2B e-poslovanja v Slo. Sama storitev je glede zahtevam zakonodaje ekvivalentna storitvi Pošte Slovenije in precej bolj prilagodljiva glede na vaše poslovne procese.
LP R.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije in prisilni stroški (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 60976 (43366) | AndrejO |
» | EU pripravlja ukrepe za cenejšo čezmejno dostavo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30272 (24909) | Mr.B |
» | Elektronski računi 01.01.2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 20073 (12578) | prtenjam |
» | Kaj je GLS ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5792 (4751) | mat xxl |
» | SpamOddelek: Problemi človeštva | 3281 (2659) | carota |