» »

MS office word 2007 - TEMPLATES

MS office word 2007 - TEMPLATES

barelyLegal ::

v ms office 2007 word sem naredil sledeče:

File / New
pod templates sem izbral "Reports" kategorijo in izbral "Report with Professional theme"

downloadam template in sem uporabil samo vnaprej pripravljene predloge glede naslovov pa citatov itd., tekst, naslove in podobno sem izbrisal. Ampak je en problem s prvo stranjo; vsebuje namreč črto na dnu, mogoče celo v footerju (to je samo na prvi strani). Jaz bi želel prvo stran imeti čisto prazno, brez črt ali česa takšnega.

Se sanja komu, kako izbrisati to črto? Jaz sem poizkusil že vse načine, zamanj.

črta izgleda nekako tako:
Error

Ziga Dolhar ::

Tkole ...

1. Pojdi v urejanje footerja. (dvakrat klikneš na nogo)
2. ALT+CTRL+SHIFT+S, da prikažeš Style sidebar
3. Odpri style inspector: v sidebaru spodaj imaš na levi tri ikonice, izberi tretjo.
4. v Style inspectorju klikni "reveal formatting", odpre se ti še en sidebar.
5. V tem novem sidebaru imaš med drugim postavko "Borders". Klikni in uredi :-).
https://dolhar.si/

Ziga Dolhar ::

Če sem prav "dojel", tale črta ni shranjena nobenem stilu, ampak je ad hoc nastavljena nogi/paragrafu. Tko da na "lepši" način, se bojim, tega žal ne gre popravit.

vir: Jaz
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

barelyLegal ::

Hvala Žiga, v bistvu sem malo eksperimentiral s tvojim načinom in ko sm pršu v style inspector sem dal kar "clear all" pri "paragraph formatting".
Vendar mi je že prej uspelo to razrešiti tako, da sem kliknil na parzno naslovnico s črto z desnim gumbom, čisto spodaj izbral "style" ter "update normal to match selection".
Sicer ne vem kaj točno to naredi, a nisem imel sploh težav z že obstoječim tekstom (da bi ga kakorkoli spremenilo, preoblikovalo...). Kaj dejansko naredi ta update to match selection? Kaj sem s tem naredil in zakaj sem lahko tako izbrisal črto (za katero nisem več tako prepričan, da se res nahaja v footerju).
Error

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

implementacija sprememb z wordpress localhost strani na wordpress stran na strežniku

Oddelek: Izdelava spletišč
6975 (834) b0jan89
»

Word 2016 - določitev footerja in številčenje heading

Oddelek: Programska oprema
61425 (1343) bili_39a
»

Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12337081 (30363) Icematxyz
»

Firefox 10 je zunaj (strani: 1 2 )