Forum » Pomoč in nasveti » čuden virus
čuden virus
Some1Else ::
lep pozdrav
zadnje dni me muči en zelo čuden virus... računalnik sem formatiral že 2x, pa se vedno znova pojavi. problem je v tem, da mi onemogoči prikaz slike na namizju, prav tako pa onemogoči vklop windows update. če se komu kaj sanja, naj mi prosim pomaga. antivirus ne najde nič, poskusil sem z nod32, trend micro antivirus 2008, norton antivirus 2008, ne najdejo nič.
hvala vnaprej za pomoč
zadnje dni me muči en zelo čuden virus... računalnik sem formatiral že 2x, pa se vedno znova pojavi. problem je v tem, da mi onemogoči prikaz slike na namizju, prav tako pa onemogoči vklop windows update. če se komu kaj sanja, naj mi prosim pomaga. antivirus ne najde nič, poskusil sem z nod32, trend micro antivirus 2008, norton antivirus 2008, ne najdejo nič.
hvala vnaprej za pomoč
faceonline ::
Če si inštaliral winse na novo potem ziher ni virus. Edino če si inštaliral kakšn prog ki pa ma virusa al pa spywareja zravn. Vendar dvomim.
To o Win update.... Genuine advantage crack za sprobat mogoče ??? Ali se ti pojavljajo sporočila da winsi niso validirani ?
To o Win update.... Genuine advantage crack za sprobat mogoče ??? Ali se ti pojavljajo sporočila da winsi niso validirani ?
Some1Else ::
genuine advantage notification sem izklopil pri posodobitvah, tako da ga ni. vse kar je inštalirano, je sveže sneto z neta, še vse particije sem sformatiral za vsak slučaj. vse se je pa začelo, ko sem dobil nek msn messenger virus, ki se sam razmnožuje.
farko ::
poglej naloži si xp-anti spy ter win xp manager pa še kak hijaticthis.Imel sem iste probleme vendar ni kriv genuine advantage notification ampak virus katerega si si pridobil z msn ali pa s čim podobnim.Pomaga formatiranje vendar ne vedno.Če uporabljaš pa antivirusni program naštel si jih kar nekaj in v kolikor so crake se ti ne da pomagati dokler ne boš imel legalne verzije antivirusnega programa kajti crake verzije spušajo viruse.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Antivirus 2009Oddelek: Programska oprema | 5458 (4133) | SkIDiver |
» | Vtičnik Windows Genuine Advantage – ki popestri doživetje prenosaOddelek: Operacijski sistemi | 1976 (1830) | Binji |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4948 (3898) | bond007 |
» | Microsoft "umaknil" WGA (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10981 (9255) | denial |
⊘ | Stigmatizacija uporabnikov piratskih Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7613 (5807) | BigWhale |