Forum » Programska oprema » Problem z Microsoft Visual Studio 2005
Problem z Microsoft Visual Studio 2005
agp ::
Na računalniku imam nameščeno razvojno okolje Microsoft Visual Studio 2005. Ko spišem program C++ "windows 32 console application" in ga "buildam" oz. ga prevedem mi med časom prevajanja začne utripati čez celi zaslon nekakšen "black screen" podoben cmd-ju celega zaslona. Ko se nato program prevede prevede se mi program normalno požene.
Enak problem sem imel tudi v Microsoft Visual Studio 2008, medtem ko v Microsoft Visual Studio 6 nimam tega problema. Stvar je prav moteča in upam, da mi boste pomagali rešiti težavo.
Hvala za odg.
Lp,
Enak problem sem imel tudi v Microsoft Visual Studio 2008, medtem ko v Microsoft Visual Studio 6 nimam tega problema. Stvar je prav moteča in upam, da mi boste pomagali rešiti težavo.
Hvala za odg.
Lp,
allrights reserved (c)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual Studio 2010 NastavitveOddelek: Programska oprema | 1647 (1584) | KernelPanic |
» | Osnovni problem pri prevajanju v Visual StudiuOddelek: Programiranje | 992 (888) | Pernnie |
» | zagon programa samostojnoOddelek: Programiranje | 1142 (1019) | Senitel |
» | Dogodek Študent je Car - v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8980 (8083) | Fury |
» | Kje naj zacnem !Oddelek: Programiranje | 1017 (937) | brazgotine |