Forum » Pomoč in nasveti » Težave z monitorjem/grafično
Težave z monitorjem/grafično
subby ::
Zdravo, imam en zelo nadležen problem...
odkar sem dobil novo grafično kartico, slika namizja po tabuliranju ali izhodu iz kakšne igre, ali ko prižgem monitor, nekako zamaknjena v levo(okoli 2cm), pisava je popačena ter taskbarja ni. da slika postane normalna, moram nekajkrat ugasniti ter prižgati monitor(včasih večkrat, včasih manjkrat... odvisno od sreče)
a se morda komu kaj sanja, kaj je vzrok za ta problem? morda kompatibilnost monitorja ter grafične? najprej sem mislil, da so krivi gonilniki grafilčne, da so v sporu z driverji prejšnje, za vsak slučaj sem formatiral, problem še vedno ostaja
odkar sem dobil novo grafično kartico, slika namizja po tabuliranju ali izhodu iz kakšne igre, ali ko prižgem monitor, nekako zamaknjena v levo(okoli 2cm), pisava je popačena ter taskbarja ni. da slika postane normalna, moram nekajkrat ugasniti ter prižgati monitor(včasih večkrat, včasih manjkrat... odvisno od sreče)
a se morda komu kaj sanja, kaj je vzrok za ta problem? morda kompatibilnost monitorja ter grafične? najprej sem mislil, da so krivi gonilniki grafilčne, da so v sporu z driverji prejšnje, za vsak slučaj sem formatiral, problem še vedno ostaja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7700 (3037) | KTr1sk |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1472 (1137) | Siddh |
» | problem s monitorjem...Oddelek: Strojna oprema | 1433 (1127) | solatko |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (1935) | chrush |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1013) | CaqKa |