Forum » Hlajenje in modifikacije » Zračno hlajenje za E4300
Zračno hlajenje za E4300
muzičar ::
Začuda je temperatura tega malčka preko 50°C v idle (torej v BIOS-u ob vklopu). Če mu dam kaj za delat gre tudi do 70°C. Torej iščem eno poceni zračno haljenje - poceni pomeni v rangu 20-30€. Razmilšjal sem v kakšnem Scythe Samurai ali pa Katana 2. Med pregledovanjem hlajenj sem naletel tudi na Asus Triton 70. Skratka zanima me katero od teh treh ali pa celo kako drugo hlajenje v rangu 20-30€ bi bilo najbolj primerno.
Hvala, LP
Hvala, LP
wisky ::
Če hočeš jaz prodajam Zalman 9700 za več informacij mi piši na ZS ali pa ne e-mail: matej.kostric@gmail.com
muzičar ::
Zanimivo... a vseeno me zanimajo komentarji glede tistih 3eh in ali kakšnih podobnih rešitev.
refosk ::
Meni E4300 tiktaka z 3.0GHz in ima v neobremenjenem stanju do 30 st.C , ko ga obremenim pa nikoli ne pride preko 50 st.C. Imam pa hladilnik Sycthe Infinity.
batista ::
recimo arctic cooling freezer 7 pro za 20eur...31 stopinj idle, 48 full load je blo pri meni, e4300 vse stock.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800GT (za vse vas ki se vam grafa pregreva ter ne deluje pravilno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 888 (888) | OZZY |
» | Nova plata in procOddelek: Kaj kupiti | 1294 (1143) | Pyr0Beast |
» | Kake temp diskov imate in kdaj je prevec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2681 (1858) | Mr.B |
» | Trdi disk-segrevanjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2027 (1401) | CoolBits |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1590 (1299) | Binji |