Forum » Programiranje » MMORPG
MMORPG
Mohic ::
MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game, dobesedno »masivno-večigralsko spletno igranje domišljijskih vlog«) je tip spletnih računalniških iger, pri katerih veliko število igralcev sodeluje v istem navideznem svetu. primer takšnih iger : (tribalwars, hattrick, travian,..)
Zanima me če je tukaj, kdo takšen, ki zna narediti takšno igro. Kajti imam veliko zamisli za novo igro vendar bi potreboval nekoga, ki zna to narediti.
Zanima me če je tukaj, kdo takšen, ki zna narediti takšno igro. Kajti imam veliko zamisli za novo igro vendar bi potreboval nekoga, ki zna to narediti.
rdecaluc ::
Tuki si malo zafrknil.. igre kot so tribalwars, hattrick, travian,.. niso MMORPG , ampak samo MMO(G). Pri MMORPG imaš svojega avatarja ki ga nagdrajuješ in pogobno. Igre v tem stilu so WOW, Guild Wars , .. . Drugače pa veliko sreče v tem .
Est modus in rebus. ,typos
StandAgainst ::
Napisal ti je, da mu pokaži denarce. Kolikor je meni znano razvoj igre ni zastonj, če pa se e lotiš razoja igre mora za tabo stat neka ekipa, ne samo en človek, ki zna programirati itd. Mislim da iz te moke ne bo kruha.
BigWhale ::
Rdecaluc. Malo si se zmotil... Te igre niso MMOG ampak so MORPG. Brez multimedijskega dela. Role playing je pa v neki meri se vedno role playing.
Tudi nethack je role playing game, samo ni multimedija. ;)
Tudi nethack je role playing game, samo ni multimedija. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10288 (290) | oo7 |
» | BioMutant (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9546 (2798) | dolenc |
» | Kaj je RPG, kaj arkada, kaj .....Oddelek: Igre | 2534 (2127) | nightwish |
» | NeocronOddelek: Igre | 1195 (988) | Sunna |
» | Deus ExOddelek: Igre | 2035 (1747) | ABX |