» »

MMORPG

MMORPG

Mohic ::

MMORPG (Massive Multiplayer Online Role-Playing Game, dobesedno »masivno-večigralsko spletno igranje domišljijskih vlog«) je tip spletnih računalniških iger, pri katerih veliko število igralcev sodeluje v istem navideznem svetu. primer takšnih iger : (tribalwars, hattrick, travian,..)

Zanima me če je tukaj, kdo takšen, ki zna narediti takšno igro. Kajti imam veliko zamisli za novo igro vendar bi potreboval nekoga, ki zna to narediti.

rdecaluc ::

Tuki si malo zafrknil.. igre kot so tribalwars, hattrick, travian,.. niso MMORPG , ampak samo MMO(G). Pri MMORPG imaš svojega avatarja ki ga nagdrajuješ in pogobno. Igre v tem stilu so WOW, Guild Wars , .. . Drugače pa veliko sreče v tem .
Est modus in rebus. ,typos

iggy ::

dude, just show me teh moneyz
Hey, you're fat!

Mohic ::

iggy kaj si napisal ?

StandAgainst ::

Napisal ti je, da mu pokaži denarce. Kolikor je meni znano razvoj igre ni zastonj, če pa se e lotiš razoja igre mora za tabo stat neka ekipa, ne samo en človek, ki zna programirati itd. Mislim da iz te moke ne bo kruha.

BigWhale ::

Rdecaluc. Malo si se zmotil... Te igre niso MMOG ampak so MORPG. Brez multimedijskega dela. Role playing je pa v neki meri se vedno role playing.

Tudi nethack je role playing game, samo ni multimedija. ;)

rdecaluc ::

Moja napaka :-)
Est modus in rebus. ,typos

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
7910288 (290) oo7
»

BioMutant (strani: 1 2 )