» »

Deus Ex

Deus Ex

Jst ::

na kakski konfiguraciji ste igrali ta spil in vam ni stekal?
jst mam cII928, 128rama, mx64rama na wME, in mi ta spil steka, u bistvu dela isto, kot prej ko sem imel vuduja. Ali podpira hardverski t&l?

gorenc ::

zal je ta odlicen spil narejen "prav za" vuduje, vseeno pa malce pomaga ce namestis popravek za D3D

R@C@ ::

ne MALCE, rzlika je kot noč in dan..namesti si popravek za D3D!

Jst ::

in kje dobim ta popravk?
jst mam popravk iz avaulta in je deusex1014f.
sicer mi pa dela ta spil z 20 fps. (fraps)

Quake ::

www.deusex.com

Popravek je cisto kratek in razlika je resnicno neverjetna! Najprej sem mislil ze obupati, ko pa sem namestil popravek, me je igra tako potegnila, da sem jo celo koncal! Da, taksno veselje jo je bilo igrati s tem popravkom!

No, mislim pa tudi, da je bil popravek nekoc na neki Jokerjevi tlacenki, ampak tudi ce ga potegnes iz neta, je popravek tako kratek(nekaj kb), da se ne splaca iskati in pregledovati Jokerjevih CD-jev :D

OZZY ::

Jest ga laufan na d850 ,256mb rama, ati maxx kartica in občasno malo pošteka ampak nič pretresljivega. Lako čisto normalno igram. Je pa ločljivost 1024x768 pri 16 bit barvah.
Go with the flow.

Tomi ::

Jaz sem ga igral na C400, 128 MB in V3 3000 na 1024, pa je delal zelo spodobno.
Sicer pa, ko je ravno tema o malo starejših igrah, kakšne imate občutke, ko starejše igre igrate sedaj, pa večji ločljivosti in hitreje. Sam sem se spravil igrati Half-Life in ne še boljši kot prej:D
metrodusa.blogspot.com

Quake ::

Ja normalno, da ti je delal na Voodoo 3 odlicno, saj je kartica optimizirana za Glide! Navsezadnje igra uporablja Unreal graficni pogon!

R@C@ ::

No s tistim popravkom igra leti k snet kladu. Popravek dobiš na vseh straneh z game patchi npr. TULE, je pa to ZAME..............NAJBOLJŠA 3D STRELJANKA z ZGODBO ki PREMOČNO VODI pred vsemi špili.

Je pa res da B&W še nisem špilal, sam od streljačin je pa itak scat peljal tudi Half-Life, kar pomeni da je še tolk bolj hut.


(A mislte da bi moral bit komercjalist za špile?):D

Daedalus ::

Deus Ex je zame daleč najbolš, kar sem kdajkoli igral od 3D streljank. Obrno sem jo tud na realistic, čeprav je precej težko:)
Aja laufa mi pa kr tekoče na C466@581, V3 2000 in 64 Mb rama
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Jst ::

kako vam ta spil lahko dela normalno?? men dela ta spil isto na resoluciji 640*480, kot na 1600*1200 v 32 bitnih barvah. vedno dela z 20 slikami na sekundo in vedno se zatika??? sploh ni razlike, ce zmanjsam, ali povecam resolucijo! gor mam detonatorje 10.8. ali je mogoce geforce 2 mx 64 rama omejen na 20 slik na sekundo v deus exu?? probal sem tudi optimizirat virtual memory, pa je isti kurac. pa tist popravk sm tud gor ze dal.

OZZY ::

Dedalus: Se strinjam. zame tudi daleč nakboljša do sedaj 3d streljanka. Jest sem jo obrnu na vseh nivojih in se ne morem naveličat igrat. Upam da bo izšel kak dodatek zanj. nove misije novo veselje.:D
Go with the flow.

crusader ::

Ja ta špil res seka.Sm gas začel igrat na realisstic pa se mi ni dalo več.Ima pa res zelo dobro zgodbo.Ne vem ta špil me nekako spominja na frp-jke.
aja btw:meni nič ne šteka na v3

Tomi ::

Seveda ne, saj je igra pisana za Voodooja:D
metrodusa.blogspot.com

ABX ::

Kot pravi Tomi, igra je bila narejena za V3.

Deus EX je FRP!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

luni ::

ABX Deus Ex ima elemente FRPja, igra sama pa nikakor ni FRP!
Artificial Intelligentia

R@C@ ::

Elemente FRP ima skoraj vsaka igra, razen simulacij, tko da je DEUS-a opisat kot FRP čisti nesmisel. Lahko pa ji rečemo recimo Nadmočna futuristična strelska avantura:D

ABX ::

hmmm... da ni FRP.

Poglejmo recimo Ultima Underworld II, clasika med First Person FRP. Kot v UWII lahko zbriraš lik ter ga pozneje prilagajaš situaciji. Tepeš se isto oz. dosti bolj taktično in manj arkadno. Uporabljaš namesto magji futuristične telesne sposobnosti, katere sam izbiraš in "bildaš". Kot v UWII rešuješ kveste na fizični in intelektualni način, celo tolko daleč gre DE da ti nudi po 3-4 možnosti za isti problem.

Zakaj UWII je FRP in DE ni ???
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

R@C@ ::

Pr deusu bl mal čaraš!;(:|

FRP je FantasyRolePlaying, fantazijska bitja po definiciji igračkarstva so pa čarovniki, goblini, velikani itd.

luni ::

ABX saj ne pravim, Deus Ex definitivno ima FRP elemente, ampak bildanje tvojega lika definitivno ni v ospredju. Ves smisel FRPja je v bistvu to, da se ti vzivis v tvojega virtualnega lika in ga oblikujes po svojih zeljah in zamislih in ne samo za to, da lahko prides skozi zgodbo. To je osnovna ampak kriticna "pomanjkljivost" Deus Exa s FRP podrocja.
Artificial Intelligentia

ABX ::

Sej Deus-Ex je Deus-ex :)

Ampak mislim da naziv FRP (oz. cyber FRP) ji dosti bolj paše kot pa streljačina (če že jo moremo poimenovat). Sej v bistvu jo lahko končaš brez istrelit enega metka :)

Namesto magji uporbljaš izmišljene telesne sposobnosti, kot sem že povedal.

Še eno malenkost sem se spomnil: V china town v nekem bariču v pizdi materini upališ neko hudo debato z enim pijancem o razliki med kapitalističnem in komunističnem stilu življenja. Še en velik plus za stil FRP.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

luni ::

ABX opazam, da ta debata postaja vedno bolj hipoteticna :). Glavno da se strinjava v eni stvari: Deus Ex rula in upam, da bo njegov naslednik vsaj tako dober, ce ne ze boljsi :).
Artificial Intelligentia

ahac ::

RPG = role playing game, da ne bo fanatsy notr.

Sicer pa FPS+FRP=FRS ali FPP ??? :\
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ABX ::

ahac: sej to sem glih hotel dodat danes :)

Luni: itak, vendar imaš še eno malenkost za dodat. Deus-ex je legendarna igerca zaradi detailov (ala Duke Nukem 3D) kateri porabijo ogromno časa za implenetacijo, sicer niso direktno povezani z igro vendar pomagaju pri vzdušju.

Primeri: kletvice, pripombe, legendarni dialogi kateri niso povezani z tramo igre, itd.Igra za bit fantastična potrebuje veliko let razvoja in redko kdaj 2 presegajo enke.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mass Effect Serija ali The Witcher Serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5513683 (12297) nooby
»

Najboljših 5 iger v zgodovini (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6712688 (8497) imagodei
»

Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10010010 (6251) Poldi112
»

Neocron

Oddelek: Igre
141128 (921) Sunna
»

začetnik FRP (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
523149 (2591) ABX

Več podobnih tem