Forum » Programska oprema » MS word 2007 - oštevilčenje strani
MS word 2007 - oštevilčenje strani
DefSigma ::
Izdelujem seminarsko nalogo in me zanima kje najdem funkcijo, da prve strani (naslovnica) v nogi dokumenta ne oštevilči in je tudi ne šteje za naprej. Rad bi torej, da bo stran št.1 kazalo ali pa npr. uvod.
LP!
LP!
blackbfm ::
Najprej vstavi "Section break" (Page layout > Breaks) tam od koder hočeš da začne številčit strani, potem pa pač vstaviš številčenje (Insert > Page number). Pa ne obupat če ti ne rata v prvo. Jz sm skor živce zgubu, no sam sm vseen zrihtu pol :>
t3hn0 ::
kako se da pa da ti recimo prvih par strani steje po rimsko, in recimo da je kazalo na V strani, naslednje strani bi sle pa 1, 2, 3, ...?
dvojno oznacevanje mislm
mam pa office 2007
dvojno oznacevanje mislm
mam pa office 2007
^.^
Jackal ::
Enako. Vstaviš section break. Ta ukaz ti razbije dokument na dva dela. Pred section breakom lahko imaš eno nogo dokumenta, za section breakom pa drugo.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
zlatan24 ::
kako se da pa da ti recimo prvih par strani steje po rimsko, in recimo da je kazalo na V strani, naslednje strani bi sle pa 1, 2, 3, ...?
dvojno oznacevanje mislm
mam pa office 2007
Pred nekaj dnevi sem bil doma moj nečak in tam mi je povedal o svojem težko neprijetne težave, povezane s poškodovanimi doc datotek. Kot mi je povedal kaj se je zgodilo se je to zgodilo. Sem svetoval zanj naslednjih orodje - repair word 2007 file, vendar sem bil zelo presenečen, in rešil problem za minuto . To orodje dokazano mu veliko zanimivih funkcij, kot mi je rekel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zlatan24 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diploma - wordOddelek: Programska oprema | 3534 (525) | donvito |
» | Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokumeOddelek: Programska oprema | 10545 (7754) | nhjghvfhj |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1375 (1344) | Mike07 |
» | Kako v Microsoft Officu 2007 narediti samo na eni strani ozadje?Oddelek: Programska oprema | 2137 (1954) | Mitja358 |
» | Številčenje strani v worduOddelek: Programska oprema | 10293 (10293) | PrljaviDzem |