Forum » Pomoč in nasveti » system freezer
system freezer
euro ::
Pozna kdo program, ki bi nekako zamrznil windowse na začetno stanje pri vsakem ponovnem zagonu. Torej vse stvari, ki bi se opravljale na računalniku, bi bile z naslednjim zagonom izbrisane in sistem bi bil ponovno sveže naložen??
hvala
hvala
- spremenilo: euro ()
pershi ::
nokia6310 ::
Mene pa nekaj zanima kako te programi delujejo?
A to restartajo sistem kot bi windowse danes na novo naložil ali samo v primeru, če pride do kake spremembe?
Kako pa v takih programih določiš katerih programov ne sme odstranit?
Recimo bom inštaliral antivirus, pa bi mi ga ta program ker bo hotel narediti restore odinštaliral, ali pa si jst te stvari narobe predstavljam?
Hvala za info.
A to restartajo sistem kot bi windowse danes na novo naložil ali samo v primeru, če pride do kake spremembe?
Kako pa v takih programih določiš katerih programov ne sme odstranit?
Recimo bom inštaliral antivirus, pa bi mi ga ta program ker bo hotel narediti restore odinštaliral, ali pa si jst te stvari narobe predstavljam?
Hvala za info.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nokia6310 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10808 (8322) | krepki |
» | inštalacija win 7 na netbook - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1800 (1664) | Cold1 |
» | Blue Screen - HP prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2572 (2197) | StarMafijec |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24496 (20749) | jest10 |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1589 (1447) | Spajky |