Forum » Pomoč in nasveti » acrobat naredi pdf v RGB
acrobat naredi pdf v RGB
themre ::
živjo,
imam en zoprn problem. imam 64-bitno visto in mi je končno uspelo namestiti acrobat 8.1, ker prej mi ni hotelo namestiti pdf printerja. no in ko mi to končno uspe, grem narediti en poskusni pdf, nastavim da mi naredi stvar v CMYK, tudi posebej v pdf printerju nastavim in sploh ne gre. v output preview mi kaže RGB barve. dal pa sem samo pantone barvo. mogoče kaj narobe z ICC profili?
hvala.
lp
imam en zoprn problem. imam 64-bitno visto in mi je končno uspelo namestiti acrobat 8.1, ker prej mi ni hotelo namestiti pdf printerja. no in ko mi to končno uspe, grem narediti en poskusni pdf, nastavim da mi naredi stvar v CMYK, tudi posebej v pdf printerju nastavim in sploh ne gre. v output preview mi kaže RGB barve. dal pa sem samo pantone barvo. mogoče kaj narobe z ICC profili?
hvala.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali obstaja možnost ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (969) | mojca |
» | "Cloud" oz. remote tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1051 (921) | čuhalev |
» | izvoz podatkov iz excela in worda v pdf datotekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1593) | T-Mac |
» | MS Word - vprašanje :)Oddelek: Programska oprema | 1287 (1076) | opeter |
» | Težave pri pretvarjanju iz AutoCAD-a v .pdfOddelek: Programska oprema | 2017 (1855) | opeter |