Forum » Kaj kupiti » Nakup garmin navigacijskega sistema
Nakup garmin navigacijskega sistema
nuclear ::
Zdravo. Razmišljam o nakupu navigacijskega sistema za avto. Najbolj se nagibam h Garminu, gledal pa sem tudi reklamo iz tuša, kjer je 50% popust na igo 638B.
Ker sem totalen laik v GPS bi postavil par vprašanj. Katero napravo naj sploh kupim? Gledal sem Garmin nuvi 270 za 205€. Toliko približno sem pripravljen odšteti. Kakšen je ta GPS?
Kako je s kartami Slovenije, Bosne in Hrvaške? Se da nastavit na več jezikov slovenskega, hrvaškega, angleškega, da ti oseba govori?
Kaj vse pokaže na cesti, lahko lovi radarje, cestne omejitve? Kako je s tem?
Kako pa se nalagajo karte dodatne na napravo?
pri iGO 638 B sem prebral na tem forumu da je en omenil da lahko gledaš še filme, poslušaš glasbo i nbereš e knjige? Kako je pa z garmin napravami?
sj vem da bi lahko šel v prodajalno vprašat vse kar me zanima, ampak tam so včasih zabiti, pa raje vprašam uporabnike ki so že preizkušali naprave?
hvala lepa za vse odgovore!
PS: sem totalen laik glede tega lol
Ker sem totalen laik v GPS bi postavil par vprašanj. Katero napravo naj sploh kupim? Gledal sem Garmin nuvi 270 za 205€. Toliko približno sem pripravljen odšteti. Kakšen je ta GPS?
Kako je s kartami Slovenije, Bosne in Hrvaške? Se da nastavit na več jezikov slovenskega, hrvaškega, angleškega, da ti oseba govori?
Kaj vse pokaže na cesti, lahko lovi radarje, cestne omejitve? Kako je s tem?
Kako pa se nalagajo karte dodatne na napravo?
pri iGO 638 B sem prebral na tem forumu da je en omenil da lahko gledaš še filme, poslušaš glasbo i nbereš e knjige? Kako je pa z garmin napravami?
sj vem da bi lahko šel v prodajalno vprašat vse kar me zanima, ampak tam so včasih zabiti, pa raje vprašam uporabnike ki so že preizkušali naprave?
hvala lepa za vse odgovore!
PS: sem totalen laik glede tega lol
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
okip32 ::
Js imam Garmin Nuvi 250W in sem zelo zadovoljen z njim. Karte so pa sedaj na voljo v piratskem zalivu.
Radarji in cestne omejitve si sam nalagaš preko POI loader-ja. Vse je zelo preprosto. Se mi zdi, da te kr samo vodi po napravi, četudi se ne spoznaš najboljše. Dober nakup. Ta 250W nima nobene dodatne funkcije, ker jih enostavno ne rabim. Važne so karte in to je to.
LP
Radarji in cestne omejitve si sam nalagaš preko POI loader-ja. Vse je zelo preprosto. Se mi zdi, da te kr samo vodi po napravi, četudi se ne spoznaš najboljše. Dober nakup. Ta 250W nima nobene dodatne funkcije, ker jih enostavno ne rabim. Važne so karte in to je to.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: okip32 ()
Pesimist ::
Za karte bo treba Adraa rute uporabit. Ker obstojece niso dovolj detajlirane izven Ljublane ein Maribora. Kot ze povedano se dobijo na Piratske zalivu tam blizu Portoroža :)
Ted ::
Koliko sem jaz prebral ima Garmin zelo solidne karte po Sloveniji, konkurenca pa ima nekoliko boljše po tujini. Verjetno ima Garmin nekoliko prijaznejši vmesnik, glasovno vodenje pa je tudi v slovenščini kar je bolj izjema kot pravilo. Za zasebno uporabo mislim da Garmin več kot zadošča. Jaz bi sicer kupil IGO-ta, predvsem zaradi dodatnih funkcionalnosti, ki si jih omenil.
Mah...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero navigacijo kupiti??Oddelek: Kaj kupiti | 12286 (5608) | Tomson |
» | GPS navigacija za avtoOddelek: Kaj kupiti | 11976 (9670) | Mavrik |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20195 (11041) | madmitch |
» | Kupujem navigacijo...Oddelek: Kaj kupiti | 4898 (4227) | KuhaR |
» | Tomtom ali Garmin?Oddelek: Kaj kupiti | 5048 (4863) | OldSkul |