Forum » Programiranje » Pomoč v flashu
Pomoč v flashu
kado99 ::
Za seminarsko nalogo moram narediti nekaj v flashu, zato bi prosil, če me lahko kontaktira nekdo, ki je že delal v flashu in action scriptu, da bi mi pomagal, ker imam nek problem in ga ne znam rešiti.
shm ::
Napiši problem na forum, pa ti ga bo pomagalo rešiti več ljudi in tudi drugi, ki imajo podoben problem bodo izvedeli, kako naj ga rešijo.
#000000 ::
Ma ja ne vem zakaj nisi že takoj napisu problema, do zdaj bi imel verjetno že odgovor z rešitvijo. Al si ti mislu da bi te nekdo dodal na MSN ipd.
kado99 ::
Na layerju imam tri video posnetke, ki se med sabo prekrivajo. Zdaj bi rad s pomočjo branja xml dokumenta poklical določen video v ospredje (če bi imel movie clipe se to naredi s swapdepth). Zanima me, kako se v action scriptu napiše "bring to front", ki mi bo določen video iz ozadja postavil v ospredje?
Verjetno je zelo enostavna rešitev, vendar sem začetnik v flashu in bi bil zelo vesel kakršnekoli pomoči.
Verjetno je zelo enostavna rešitev, vendar sem začetnik v flashu in bi bil zelo vesel kakršnekoli pomoči.
#000000 ::
Accordion component ti je majka za tole.
edit. aja ti maš flv, pol pa išči po netu xml video player oz. neki v tem stilu.
edit. aja ti maš flv, pol pa išči po netu xml video player oz. neki v tem stilu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash - določanje hitArea v MovieClipOddelek: Izdelava spletišč | 873 (807) | lesnik24 |
» | Bosta Microsoft in Adobe sodelovala ali še kaj več?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13660 (12560) | opeter |
» | Flash pomoč...nujno...Oddelek: Programiranje | 2104 (1930) | Jebac18 |
» | Cena flash straniOddelek: Izdelava spletišč | 1662 (1320) | mte |
» | Iščemo človeka z (dobrim) znanjem FlashaOddelek: Izdelava spletišč | 1552 (1318) | tratto |