Forum » Izdelava spletišč » Iščemo človeka z (dobrim) znanjem Flasha
Iščemo človeka z (dobrim) znanjem Flasha
tratto ::
Pozdravljeni!
Iščemo človeka za izdelavo prezentacij v Flashu. Poleg dobrega poznavanja Flasha je zaželeno, da oseba dobro obvlada angleški jezik, ji ni tuje tehnično področje in ima dizajnersko žilico.
Plačilo po dogovoru.
Vse nadaljne informacije na GSM: 031 68 84 64 (Miha)
Iščemo človeka za izdelavo prezentacij v Flashu. Poleg dobrega poznavanja Flasha je zaželeno, da oseba dobro obvlada angleški jezik, ji ni tuje tehnično področje in ima dizajnersko žilico.
Plačilo po dogovoru.
Vse nadaljne informacije na GSM: 031 68 84 64 (Miha)
Tody ::
V realnosti je tako da vsi dobri programerji so si našli delo, tukaj pa dobiš bolj folk ki to dela za hobi ko se mu da. Bolj natančen opis zahtevnosti dela bo izvabil bolj pogumne. Z besedico Dobrim si lahko narediš več škode kot koristi. Tako da daj primer kaj more človek narest pa boš dobil več odziva.
tratto ::
Tody, hvala za idejo.
Pri tej zadeva naj bi bil pravzaprav večji poudarek na oblikovanju, kot na Flashu. Izdelovati bo namreč potrebno prezentacije naših izdelkov kupcem. Ker je delovanje izdelkov malce težje razložiti na pamet, smo se odločili, da bo potrebno vse skupaj spraviti v Flash format, kjer bo zadeva malo "migala".
Želimo, da je človek odprte glave in bo s pametnimi predlogi dodal tisto piko na i, ki bo naredila prezentacijo fancy in lažje razumljivo za kupce. Fino je, da mu je oblikovanje blizu in bo samostojno po naših navodilih pripravil lično predstavitev.
Delo bo vključevalo tudi sodelovanje z "flasherji" v tujini (zato je znanje angleščine nuja).
Pri tej zadeva naj bi bil pravzaprav večji poudarek na oblikovanju, kot na Flashu. Izdelovati bo namreč potrebno prezentacije naših izdelkov kupcem. Ker je delovanje izdelkov malce težje razložiti na pamet, smo se odločili, da bo potrebno vse skupaj spraviti v Flash format, kjer bo zadeva malo "migala".
Želimo, da je človek odprte glave in bo s pametnimi predlogi dodal tisto piko na i, ki bo naredila prezentacijo fancy in lažje razumljivo za kupce. Fino je, da mu je oblikovanje blizu in bo samostojno po naših navodilih pripravil lično predstavitev.
Delo bo vključevalo tudi sodelovanje z "flasherji" v tujini (zato je znanje angleščine nuja).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tratto ()
gregy ::
za naš sajt sem se od začetka dogovarjal z zensko iz New Delhija .. povprasevanje sem dal na http://www.getafreelancer.com in prislo je ogromno dobrih ponudb z lepimi ali dobrimi referencami ...
2cD_Andrej ::
Ojla!
No če še iščete človeka za dobr znanje Flasha in Action Scripta pol lahko pokoristite mene....sicer mam pa tut poleg tega dvojega se tudi druga znanja je pa res da najbol od vsega pa obvladam Flash in njegov actionscritpt pa seveda brez cesa ne bi blo skor nc-Photoshop in drugi graficno oblikovalni programi
Skratka lahko mi pisete na ss.andrej@gmail.com
No če še iščete človeka za dobr znanje Flasha in Action Scripta pol lahko pokoristite mene....sicer mam pa tut poleg tega dvojega se tudi druga znanja je pa res da najbol od vsega pa obvladam Flash in njegov actionscritpt pa seveda brez cesa ne bi blo skor nc-Photoshop in drugi graficno oblikovalni programi
Skratka lahko mi pisete na ss.andrej@gmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Freelance spletno programiranje (npr. elance.com)Oddelek: Programiranje | 4361 (3181) | brez-imenko |
» | Zaposlitev@Slo-TechOddelek: Novice / Nova vsebina | 8705 (4911) | Cforcer |
» | OutsorcingOddelek: Loža | 1734 (1308) | 64202 |
» | Koliko bi zaračunali tole stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2642 (1380) | no_use4 |
» | Oglasi za deloOddelek: Izdelava spletišč | 1541 (1240) | Gandalfar |