Forum » Zvok in slika » KISS DP 600
KISS DP 600
furby1si ::
Pozdravljeni
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s tem playerjem,... jaz ga imam doma pa mi nagaja, ne predvaja filmiv, na ekranu TV se izpiše da ni vhodnega signala,... TV in player pa sta povezana s HDMI kablom, ki pa tudi ni videt poškodovan.
Zanimivo pa je da lahko brez problemov poslušam glasbo tako da s pleyerjem ni pomoje nič narobe, samo nemorem nastavit tega vhodnega signala.
zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s tem playerjem,... jaz ga imam doma pa mi nagaja, ne predvaja filmiv, na ekranu TV se izpiše da ni vhodnega signala,... TV in player pa sta povezana s HDMI kablom, ki pa tudi ni videt poškodovan.
Zanimivo pa je da lahko brez problemov poslušam glasbo tako da s pleyerjem ni pomoje nič narobe, samo nemorem nastavit tega vhodnega signala.
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Kiss predvajalniki imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polprevodniški releji (SSR)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4382 (4151) | TESKAn |
» | Laptop - HDMI - TVOddelek: Zvok in slika | 750 (657) | gendale |
» | Home-Made OjačevalecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1818 (1614) | Padly88 |
» | Delovanje SCARTaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1063 (934) | glavic |
» | Light ShowOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1836 (1652) | stromar |