Forum » Izdelava spletišč » Drop down menu
Drop down menu
CAT ::
Pozdravljeni..ker res vec ne ne vem kako se obracam na vas in upam da mi bo kdo pomagal..
in sicer moj problem...izdelujem spletno stran na kateri bo drop down menu izdelan s pomocjo java scripta..naredim ga ok in vse dela kot more..a ta meni bi jaz rada prestavla na sredino strani, zdaj pa ga imam na levi strani..tud na desno stran mi ga uspe spravit..ko pa naredim na sredino(center) pa mi ga namece navpicno...da si lazje predstavljate sem dodala sliko
in sicer moj problem...izdelujem spletno stran na kateri bo drop down menu izdelan s pomocjo java scripta..naredim ga ok in vse dela kot more..a ta meni bi jaz rada prestavla na sredino strani, zdaj pa ga imam na levi strani..tud na desno stran mi ga uspe spravit..ko pa naredim na sredino(center) pa mi ga namece navpicno...da si lazje predstavljate sem dodala sliko
Lp
CAT
CAT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bottom & top bg image v tabeliOddelek: Izdelava spletišč | 900 (900) | iMark |
» | dreamweaverOddelek: Izdelava spletišč | 1661 (1340) | Tody |
» | Postavitev gumbov na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1849 (1677) | BikeFan |
» | Naredil sem neko stran; ce malo pokomentirateOddelek: Izdelava spletišč | 1776 (1137) | Pithlit |
» | Pomoč pri dizajnu straniOddelek: Izdelava spletišč | 2072 (1569) | Tody |