Forum » Zvok in slika » Napredni program za fotoaparat
Napredni program za fotoaparat
no99 ::
LP.
Posedujem ze kar star fotoaparat Canon PowerShot A75.
Slike prenasam na racunalnik kar preko explorerja.
Nekje sem slisu, da obstaja nek program s katerim za vsako sliko vidis s kaksnimi nastavitvami na fotoaparatu je bila narejena.
Prosil bi za kakrsno koli pomoc, saj se utapljam na googlu.
Hvala in lp
Posedujem ze kar star fotoaparat Canon PowerShot A75.
Slike prenasam na racunalnik kar preko explorerja.
Nekje sem slisu, da obstaja nek program s katerim za vsako sliko vidis s kaksnimi nastavitvami na fotoaparatu je bila narejena.
Prosil bi za kakrsno koli pomoc, saj se utapljam na googlu.
Hvala in lp
ST-777 ::
FastStone Image Viewer
Ko v tem programu pomakneš nad sliko miškin kazalec na desno, se pojavi EXIF, ki pove, s kakšnimi nastavitvami na fotoaparatu je bila slika narejena.
Ko v tem programu pomakneš nad sliko miškin kazalec na desno, se pojavi EXIF, ki pove, s kakšnimi nastavitvami na fotoaparatu je bila slika narejena.
Najlepsa hvala.
Cdja ze leta in leta nimam, canonovih softwarow je pa na tone, tko da nism vedu kaj sploh iskat.
Bom probu kr oba.
Cdja ze leta in leta nimam, canonovih softwarow je pa na tone, tko da nism vedu kaj sploh iskat.
Bom probu kr oba.
Sem probu oba... nista kul.
Kar rabim od programa, je to da mi za vsako sliko pokaze:
- zaslonko
- ekspozicijski cas
- vrsta objekta
- zoom
Kar rabim od programa, je to da mi za vsako sliko pokaze:
- zaslonko
- ekspozicijski cas
- vrsta objekta
- zoom
ST-777 ::
FastStone ima tudi zelo uporabni Crop Board. Če želiš da ti fotolaboratorij natisne fotko na primer v izmeri 15x10 cm, to izbereš iz menija, narediš izrez in novo fotko shraniš v novem razmerju.
FS omogoča tudi spreminjanje kontrasta itd ...itd..... nudi veliko možnosti, pa še zastonj je.
FS omogoča tudi spreminjanje kontrasta itd ...itd..... nudi veliko možnosti, pa še zastonj je.
podtalje ::
Poizkusiš lahko tudi s programom Xnview, ki je poleg tega, da pokaže vse Exif podatke, tudi dober pregledovalnik slik.
sloxl8 ::
EXIF lahko vidiš tudi tako, da klikneš na sliko z desnim gumbom, izbereš Lastnosti/Properties, Povzetek/Summary in nato Napredno/Advanced. In ne potrebuješ nobenega dodatnega programa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | simpl program za "obdelavo " slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1176) | MTm2H37rqt7B |
» | Iskanje pravega pregledovalnika slikOddelek: Programska oprema | 922 (826) | technolog |
» | Simple graficni program za slikeOddelek: Programska oprema | 1202 (1068) | opeter |
» | RAW to JPEGOddelek: Programska oprema | 2595 (2426) | kuglvinkl |
» | Kaj za organiziranje fotk?Oddelek: Programska oprema | 1177 (849) | _sem_ |