» »

Nakup Garmin Nuvi 250W

Nakup Garmin Nuvi 250W

zee ::

Pozdravljeni.
Zaradi cene me vedno bolj mika nakup Garmin Nuvi-ja 250W v Big Bangu. Ga je kdo od vas že kupil? Kakšne so vaše izkušnje? Ocene na spletu so zelo pozitivne. Kako je z nadgradnjami zemljevidov?
Še to: zadevico bi uporabljal za enostavno navigacijo po Sloveniji in okolici.

Prav lepa hvala vnaprej.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

PARTyZAN ::

Nabavil v soboto, do zdaj sem naredil ze kar nekaj kilometrov z AdriaRoute mapo in sem zelo zadovoljen.

Kaj glede nadgradnje te drugace zanima?

MilkoSan ::

kupi nuvi 200, naložiš mape gor in je isti šmorn,samo da je cenejši. okol 120-130eur

razlika? 200 ma samo eno regijo gor (kasneje naložiš isto kot pri 250 ali katerikol drugi)
250 ma pa mal več naloženo :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MilkoSan ()

200 in 250 imata manjsi zaslon od 250W, kar je dost hud minus, ce mene vprasas :). Aja, pa 250W ima 2GB internega spomina, 200 pa 1GB, od katerega je okoli 100MB prostega.

Najprej hvala za odgovore.

@PARTyZAN: glede nadgradenj me zanima, kako "kunštna" reč je to. kako se naložijo novi zemljevidi? (košnja na Travniku™ in nameščanje via kartica/USB?)

Lep večer še naprej.
zee

MilkoSan ::

uf, my bad..nism zasledil da je W spredi :P

zaslon je večji, bolj sega na razmerje 16:9..res je ja :P

Licencen AR stane okoli 100€, dobis ga pa lahko na CDju ali prednalozenega na SD kartici. Z programom MapSource nalagas vse kupljene (ali pa tudi ne >:) ) karte na napravo (interni spomin ali SD kartica) preko USBja.

Hvala. Grem kupit to igračko.

PS: pa upam, da zadeva dela na Mac-u.
zee

Ok, zdaj sem ponosni lastnik nove Garminove naprave. Videl sem, da sem dobil zraven dva možna načina za pritrditev zadeve v avto, vendar mi nobeden ni všeč, ker mi eden zakriva pogled na vozišče in zbuja poglede tatov, drugi (lepljivi disk) pa odpade, ker se ga ne da enostavno odstraniti.

Gledal sem, če se da v Sloveniji dobiti tole.

bi se dalo to dobiti kje v Sloveniji?

hvala vnaprej.
zee

Ted ::

Kako pa je s temi navigacijskimi napravami pri predvajanju filmčkov? Da ga recimo priklopiš na autoradio in gledaš film, prej ustrezno prekodiran verjetno... Pa ne med vožnjo da ne bo pomote:).
Mah...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ted ()

Moj nima tega tako, da ne vem.
zee

zee: jaz imam svojega na sredini (steklo), cisto pri dnu. Med voznjo me prav nic ne moti. Drugace pa ... zbuja poglede tatov? Saj ga enostavno z sabo vzames, ko parkiras avto.

mmmmmmat ::

Testiral sem 250 in 250W. Poleg ocitne razlike v zaslonu, sem osebno opazil tudi precej hitrejse delovanje 250W. Pa glede na malo razliko v ceni bi ti priprocal 250W.
Trenutno ga najceneje dobis v bof-u.

Simonx ::

mmmmmmat ne laži.

Nobene druge razlike ni med 250 in 250W samo v zaslonu.

Med 250 in 200 pa je samo razlika v notranjem spominu, nuvi 250 ga ima cca. 1,8Gb.Nuvi 200 pa 500mb.
Ja pa nuvi 250 ma prednaložen celi city navigator europe po večini v9(starejša verzija),nuvi 200 pa samo 3 države mislim da švica,avstrija pa nemčija,zaradi prostorske omejitve.
Se pa bolj splača kupit nuvi 200 za 120eur+2Gb Sd kartico kar je 130eur,kot pa nuvi 250,ki je 180eur.Profitiraš 40-50eur.

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Simonx ()

Nuvi 250 pride v BB 160 EUR, Nuvi 250W pa 180 EUR.
zee

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri "garmin" kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
317023 (1284) Machete
»

Garmin vpoklical 1,25 milijona navigacijskih enot

Oddelek: Novice / Rezultati
225381 (3752) nekikr
»

Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )

9020249 (11095) madmitch
»

Kupujem navigacijo...

254909 (4238) KuhaR
»

Tomtom ali Garmin?

105056 (4871) OldSkul

Več podobnih tem