Forum » Navijanje » GeForce 2 MX 400
GeForce 2 MX 400
reXor ::
Problem je v tem da hocm it graficko mal navit in grem pogledat na program za navijanje (win Xp) in nimam nc tazga.Pol sm su pa pogledat u Nvidia Tweaker in insto.Kwa bi blo krivo.A mogoce Detenatorji.Mam najnovejse 28.80.
metro ::
Coolbits je rešitev zate. Click!
Kar se tiču tiče najlepš poje veverca. Najlepša roža je bor!
metro ::
Če ti prvi ne bo delal pa klikn tega!
Kar se tiču tiče najlepš poje veverca. Najlepša roža je bor!
Ql sm zrihtu.Zdej mi pa povejte ce mate kaksne iskusnje z navijanjem GeForcov.Uprasu bi kako mors visat Mhz?
Core Clock,Memory Clock kaj mors delat pr obema visat Mhz pa po kolk?
Piste
Core Clock,Memory Clock kaj mors delat pr obema visat Mhz pa po kolk?
Piste
Thanatos ::
Najbolj se ti splača ram navijat tako da ga navijaj dokler ne zagledaš sneženja. GPU se tudi splača vendar ne tako kot ram. Če maš GPU prenavit bi moral videti razne grafične anomalije. Naviji pa postopoma pa 5Mhz. Kakšno imaš kaj hlajenje? Pa od katere firme ga imaš (GF ne hlajenje)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
Hlajenje mam zrihtano tko da mi piha direktno na GPU pa se en ventilator mam na GPU.Firma je pa WinFast.S kerim programom je pa najbol navijat?
Thanatos ::
popolnoma vseeno, važno je da je čimbolj natančen. Jaz sam kar prek driverjev, ker imaš po 1Mhz natančno.
globoko grlo ::
ne vem kva maš to za eno zadevo, mam XPje pa xm400 od ene leve firme, sicer ma že vent gor, pa mi driverji in NVmax podpirata navijanje
ma sej vseen če si zrihtu povej kok si navil
lp
ma sej vseen če si zrihtu povej kok si navil
lp
XM?
Ja jst se zmer navijam.Ce te zanima sm zdele prsu do Core 190Mhz pa Memory 180Mhz.Zdej mislm se novejsi BIOS nalozit pa bo slo 210Mhz in 220 Mhz. Al pa mal pod temi ciframi.
Ti?
Ja jst se zmer navijam.Ce te zanima sm zdele prsu do Core 190Mhz pa Memory 180Mhz.Zdej mislm se novejsi BIOS nalozit pa bo slo 210Mhz in 220 Mhz. Al pa mal pod temi ciframi.
Ti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7132 (4063) | PINki |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 49010 (22512) | AtaStrumf |
» | navijanje geforce mx 440Oddelek: Navijanje | 1645 (1412) | Dragi |
» | navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4893 (4110) | c3R4R |
» | navijanje Gf2MXOddelek: Navijanje | 2009 (1266) | racaMIT |