Forum » Pomoč in nasveti » Windows repair stopped installing
Windows repair stopped installing
iMark ::
Pozdravljeni.
Iz instalacijskega cd-ja za Win XP sem izbral možnost repair. Ko potem prečikira winse in kopira fajle, se reboota ter odpre običajen instalacijski postopek vndar ko pride do 33-34 minute, se nameščanje ustavi. Če restartam comp in normalno zaženem XP-je mi napiše, da je bil Windows restartan ter mi odpre instalacijo windowsa kot ste videli na prejšni sliki (v linku).
Ima kdo kako idejo kako rešit windows brez ponovne namestitve?
Iz instalacijskega cd-ja za Win XP sem izbral možnost repair. Ko potem prečikira winse in kopira fajle, se reboota ter odpre običajen instalacijski postopek vndar ko pride do 33-34 minute, se nameščanje ustavi. Če restartam comp in normalno zaženem XP-je mi napiše, da je bil Windows restartan ter mi odpre instalacijo windowsa kot ste videli na prejšni sliki (v linku).
Ima kdo kako idejo kako rešit windows brez ponovne namestitve?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nujno formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 7728 (7344) | Machete |
| » | HP compaq 6820sOddelek: Operacijski sistemi | 2892 (2418) | Janac |
| » | Windows 7 se ne zažene, window error recoveryOddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1147) | Yacked2 |
| » | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 2100 (1917) | WinXP |
| » | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3408 (2385) | Gutjerez |