Forum » Kaj kupiti » Grafična: XFX ali Gainward?
Grafična: XFX ali Gainward?
aiko ::
Kupujem 8800 GT pa izbiram med Gainward-ovo ter XFX. Pa me zanima mnenje katera je boljša in zakaj. Sam namreč ne vem. Zadnjo grafično sem kupil 4 leta nazaj.
Ted ::
Gaiwardova je boljša, XFX slovi po nizkih cenah in slabših hlajenjih. Ventilator pri 8800gt na XFX kolikor vem ni nastavljiv in je vedno na 100% in glasen.
Edit: Zdaj šele vidim, tale XFX je tovarniško navita z boljšim hlajenjem. Vseeno bi sam vzel Gainward, tudi zaradi nižje cene. Itak lahko kartico potem sam naviješ.
Edit: Zdaj šele vidim, tale XFX je tovarniško navita z boljšim hlajenjem. Vseeno bi sam vzel Gainward, tudi zaradi nižje cene. Itak lahko kartico potem sam naviješ.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
Mentor73 ::
Jaz imam Gainwardko. Izbral sem jo iz treh razlogov: cena, garancija 3 leta in hladilni sistem, ki grafično naredi všečno (vem, je skrita v škatli, pa vendar). Zaenkrat jo imam navito na 950 (pomnilnik) 650 (jedro). Torej nisem pretiraval z navijanjem, hitrosti pa so primerljive dražji in tovarniško naviti XFX. V Expert Tools imam ventilator nastavljen na 56 % delovanja in temperatura jedra ne preseže 60 stopinj, s tem da ventilator ni preglasen.
Skratka, ni mi žal nakupa Gainwardke.
Skratka, ni mi žal nakupa Gainwardke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov Sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4737 (2889) | Planetarium |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5280 (4122) | Meizu |
» | katero GF 8800? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4786 (3350) | GrimReaper |
» | Novi računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1748 (1290) | msms |
» | pobje spet je treba zmetat skup komp =)Oddelek: Strojna oprema | 3335 (2367) | gruntfürmich |