Forum » Strojna oprema » težava z diskom
težava z diskom
angel_viking ::
Lp imam matično ploščo ASRock 939 Dual SATA2 in sem kupil ta disk Seagate 500GB, 7200rpm, 32MB, NCQ, SATAII in ko sem ga priklopil ga je prepoznalo ampak ko sem pa hotel naložiti windovs pa je disk tako počasi delal da mi je one osnovne file kopiralo 1,5 ure ko je pa vse naredilo pa je pred windovsami ko je treba kodo napisat vse skupaj zamrznilo in me sedaj zanima kaj narediti?
nič tak je to
ajskrim ::
Bi si sposodil to temo za eno vprašanje:
Na začetku sem mel 2 particiji obe približno enako veliki(G in Q).No na eni particiji mi je zamnjkovalo prostora zati sem zmanjšal particijo Q.
No ko sem združil particijo G z unallocated spaceom se mi je pojavila particija H (velika 250GB, kolikor sem tut hotu) no sedaj imam na particiji H mapo g ki je ne morem odpret, saj napiše da je dostop zavrnjen. prav tako pa so vsi podatki zginli ampak če pogledam pod lastnosti diska piše da je prosto samo 80GB od 250GB.
kdo ve kko bi rešil to stvar?=
hvala in lp.
Na začetku sem mel 2 particiji obe približno enako veliki(G in Q).No na eni particiji mi je zamnjkovalo prostora zati sem zmanjšal particijo Q.
No ko sem združil particijo G z unallocated spaceom se mi je pojavila particija H (velika 250GB, kolikor sem tut hotu) no sedaj imam na particiji H mapo g ki je ne morem odpret, saj napiše da je dostop zavrnjen. prav tako pa so vsi podatki zginli ampak če pogledam pod lastnosti diska piše da je prosto samo 80GB od 250GB.
kdo ve kko bi rešil to stvar?=
hvala in lp.
bla bla
angel_viking ::
ja v bistvo sem prvo zagnal SATAII drivereiz cd pa mi napiše da naj ponovno zaženem PC pa sem ga zagnal pa mi je napisalo naj vstavim disketo pa sem šol na uradno stran http://www.asrock.com/mb/download.asp?M... in sem preneso te SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)in mi jih je naložlo in sem probal disk in ni nobene spremembe. zaj me pa zanima če sem prav naresil ali ne?
nič tak je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | free program podoben partition magic-uOddelek: Programska oprema | 2937 (1993) | izi12 |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2905 (2032) | Galaxy |
» | PROSIM POMOČ flash player se noce instaliratOddelek: Programiranje | 1763 (1651) | jan01 |
» | GRUB - problem po menjavi diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1302 (1211) | kriko1 |
» | Težava z inštalacijo sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1088) | bzp |