Forum » Zvok in slika » Line IN
Line IN
piandura ::
Lp
Dolgo sem iskal program s katerim bi direktno predvajal Line IN po zvočnikih, in sem ga našel: AUDACITY. Je pa zelo nadležno da je zamik v zvoku (kar opazen). Pred kratkim sem pa bil na racunalnikom kjer, ko sem pod ZVOK/PREDVAJALNE NAPRAVE/ZVOČNIKI dal desen klik in pri RAVNI videl da je moznost namesto speakers vkljuciti line in. Je prisotnost te opcija odvisna od driverja ali OS (jaz imam Vista Home Premium 64X, ta drugi PC ima pa BASIC 32X)
hvala
Dolgo sem iskal program s katerim bi direktno predvajal Line IN po zvočnikih, in sem ga našel: AUDACITY. Je pa zelo nadležno da je zamik v zvoku (kar opazen). Pred kratkim sem pa bil na racunalnikom kjer, ko sem pod ZVOK/PREDVAJALNE NAPRAVE/ZVOČNIKI dal desen klik in pri RAVNI videl da je moznost namesto speakers vkljuciti line in. Je prisotnost te opcija odvisna od driverja ali OS (jaz imam Vista Home Premium 64X, ta drugi PC ima pa BASIC 32X)
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero zvočno kartico za 5.1. zvok?Oddelek: Kaj kupiti | 1405 (1250) | AndrewSmith |
» | Hercules 9800SE AIW zvok preko TV Tunerja zanicOddelek: Zvok in slika | 1048 (1004) | VidKo |
» | Genius Sound Maker Value 5.1-delata samo 2 kanalaOddelek: Zvok in slika | 1201 (1131) | putin |
» | epox 8rda+ in zvokOddelek: Zvok in slika | 1121 (1022) | VASkO |
» | win2k in sumenje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1008) | SpiDEr8 |