» »

programiranje-java

programiranje-java

markob1982 ::

Lepo pozdravljeni

Išče se oseba, ki bi mi bila pripravljena narediti seminarsko nalogo v programskem jeziku Java. Če je kdo zainteresiran za pomoč ubogemu študentu, se naj prosim javi na email naslov: baloh82@gmail.com, kjer se dogovorimo za nadaljne informacije in navodila.
Plačilo: 50€ za narejeno seminarsko

lp

Lukeatluke ::

In kaj vse o javi naj bi vsebovala ta seminarska naloga?

poweroff ::

Ne razumem ali je študent ubogi na duhu, da ni sposoben svojih študijskih obveznosti poravnati sam, ali je tudi denarno ubog in pričakuje, da bo njegove obveznosti nekdo drug naredil zastonj ali napol zastonj?
sudo poweroff

fiction ::

No ja, za tiste 3 ure dela 50 € niti ni tako malo. Odvisno od tega kako kompleksno je vse skupaj.
Je pa malo bedno, ker se tako nikoli ne bo kaj novega naucil, ampak bo vedno potreboval nekoga drugega - kar pa ni ravno cilj seminarskih. Lazje bi bilo poskusiti sam ter potem napisati kje se zatakne. V tem primeru bi bilo vec ljudi pripravljenih (najbrz celo zastonj pomagati cloveku do delujoce seminarske naloge.

no da utišam vse kritike.

Če bi imel cajt bi že sam naredil, vendar pa imam tako službo, da mi ne znese še delo ene seminarske in zdej če hočem neki seminarsko naresti, moram pustiti službo.
Zato je ta trenutek to že najboljša rešitev.
Itak pa tist ki hoče kej zaslužt, se bo že javil.

Hja, meni tudi ne znese imeti ženo pa tri ljubice. Zato imam samo ženo. :-)

Tebi svetujem isto - odloči se med faksom ali službo.
sudo poweroff

verjamem, sam ne vidim razloga zakaj bi pustil službo, če nekdo, ki ima programiranje v malem prstu, lahko to naredi in ob enem še zasluži.
V tej službi, kjer pa delam, pa jave tko na uporabljam in dvomim da jo bom kdaj.
Zakaj bi potem naredil kaj takega, čisti nesmisel
Zato pa sem dal oglas, drugače bi že delal sam

l0g1t3ch ::

Pomoje dela ni ravno za 3 ure, ker če bi blo dela za 3 ure pol bi stvar že naredu sam. 3 ure časa pa bo ja vsak najdu.
Glede na to, da pravi ali seminarska ali šiht mora biti seminarske vsaj za kak tedn dela. In če je temu res tako je 50€ ful premalo.
Za 50€ se dela zadeva, ki je narejena v max 5ih urah. Če bi blo pa tole za 5 ur bi pa on že sam naredu.

samo mojih 50c

poglejte sej če komu ni kek prav, čist kul. Jaz sem samo prosil za pomoč in pam da se bo našla, če ne pa shit happens. Sej ni treba neki napolno komentirat, tako sem pač dal ceno in jst mislim da je čist v redu.
Tist ki pač obvlada javo zna to narest še v manj kot 5 urah odvisno od tega kok se mu da. Sam za nekoga ki pa javo ne dela vsak dan je pa to dela za najmanj mesec dni. S tem namenom smo prišli tudi do tega oglasa.

Saj ne pravim, da pusti službo. Sem pa precej prepričan, da bi bilo najbolje, da pustiš faks. To kar ti počneš je namreč goljufija.

V bistvu moram reči, da jaz ne vidim razloga zakaj bi si ti sploh zaslužil diplomo.
sudo poweroff

marsikdo si je ne zasluži, pa jo ima
Tak je današnji svet, pa brez zamere

LapD ::

Ja sej kam pa še prideš pošteno danes... če hočeš izstopit iz povprečja moraš nekje ubrati bližnico naj bo ta fer ali nefer

Tudi prav. Samo ne potem jokat, da se "cigani pa znajdejo", pa tudi takrat ne, ko ti bo nekdo obdrsal avto na parkirišču in pobegnil.
sudo poweroff

pač življenje ni pošteno!
In vedno bo tako, če bi bilo pošteno, bi bli vsi srečni

w00tnes ::

Kakšna je pa tema te seminarske (radovednost boljkone - sam imam samo tisto malo znanja kar sem ga dobil od vaj na faxu :P )?
Seveda če ni skrivnost ^^

Lp

podatkovne strukture in lokalna optimizacija je predvsem v ospredju

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fax in neprimeren odziv profesorja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
13232551 (19748) Phantomeye
»

Študij na FRI (strani: 1 2 )

6014277 (7568) BivšiUser2
»

Izdelava nalog po naročilu (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8731152 (26454) bajsibajsi
»

Mojstudij.com - IZKUŠNJE - prevara ali resnično ?

335574 (2417) harmony

Več podobnih tem