Forum » Pomoč in nasveti » HP deskjet 610c pomoč
HP deskjet 610c pomoč

Easystar ::
Imam eno težavo z omenjenim tiskalnikom pa me zanima če ima kdo mogoč kakšen namig kaj bi bilo mogoče narobe.
Ko hočem nek dokument natisnit mi normalno potegne list in tik poreden bi začel printat se mi pokaže napaka a mogoč ve kaj bi to bilo mogoč kakšna nastavitev,..
Dobrodošel bo vsak odgovor, hvala.
Ko hočem nek dokument natisnit mi normalno potegne list in tik poreden bi začel printat se mi pokaže napaka a mogoč ve kaj bi to bilo mogoč kakšna nastavitev,..
Dobrodošel bo vsak odgovor, hvala.

bobby ::
premalo podatkov, need more, can not compute,...
dej mal bolj opiš komplet problem. kdao ti javi napako, tisk ali comp? kje se papir ustavi,...
dej mal bolj opiš komplet problem. kdao ti javi napako, tisk ali comp? kje se papir ustavi,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

zee ::
podobno težavo sem imel pred časom in se je izkazalo, da je printer fuč.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Easystar ::
Tiskalnik tko kot treba nažgem on se lepo zažene potem je v stanje propravljenosti ko pa hočem nek dokument natisnt normalno zaštarta
potegne list do kartuš in tik pred tem ko bi mogel začet printat n
mi javi napako na tiskalniki utripa ledica za papir na rač. se mi pa pojavi okence in napiše tega dokumenta ni mogoče natisniti.
Tiskalnik je res kako leto stal ampak prej je vedno normalno deloval kartuše sem pa zamenjo.
potegne list do kartuš in tik pred tem ko bi mogel začet printat n
mi javi napako na tiskalniki utripa ledica za papir na rač. se mi pa pojavi okence in napiše tega dokumenta ni mogoče natisniti.
Tiskalnik je res kako leto stal ampak prej je vedno normalno deloval kartuše sem pa zamenjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 40306 (24020) | gazer |
» | Tiskalnik HP P2015Oddelek: Strojna oprema | 710 (476) | freesty |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 39907 (30555) | Tomi |
» | kateri laserski printerOddelek: Kaj kupiti | 2867 (2394) | mersol |
» | Kater HP printer?Oddelek: Kaj kupiti | 1601 (1384) | bastadu |