Forum » Pomoč in nasveti » dektop na tv
dektop na tv
geisha ::
Hi!
Ravnokar sem si kupila novo grafično kartico geforce 9600 gt, ampak ne morem nastaviti zaslona na tv. Če direktno z orodne vrstice ali iz nvidia control panel, ne morem in ne morem dobiti stalen signal do televizorja. Kakor nastavim in poskusim predogled, se mi slika malce zatrepeta (jaz že vsa srečna, da mogoče končno bo kaj), na koncu pa spet črn zaslon.
Ima kdo kako idejo, kak to rešiti?
Ravnokar sem si kupila novo grafično kartico geforce 9600 gt, ampak ne morem nastaviti zaslona na tv. Če direktno z orodne vrstice ali iz nvidia control panel, ne morem in ne morem dobiti stalen signal do televizorja. Kakor nastavim in poskusim predogled, se mi slika malce zatrepeta (jaz že vsa srečna, da mogoče končno bo kaj), na koncu pa spet črn zaslon.
Ima kdo kako idejo, kak to rešiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava računalnika im w8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1105) | GTX970 |
» | Nadgradnja RAM-aOddelek: Strojna oprema | 3883 (3110) | Hanzo |
» | laptop vs. vga/hdmi izhod vs. fresh installOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1078) | Alen T 1978 |
» | Windows vista - pozabljeno uporabniško gesloOddelek: Operacijski sistemi | 1958 (1823) | Enterprise |
» | VNC viewerOddelek: Programska oprema | 1461 (1285) | m0LN4r |