Forum » Pomoč in nasveti » Problem z opravilno vrstico v XP
Problem z opravilno vrstico v XP

novinec123 ::
Pozdravljeni!
Imam problem z opravilno vrstico. Ti "tabulatorčki", ki se pojavljajo ko odpremo kakšno okno/program v naših windowsih, se meni ne prikazujejo. Tu je random slika iz googla kjer sem te tabulatorje obkrožil, da boste lažje videli/si predstavljali česar jaz na svojem zaslonu več ne vidim:
Poizkusil sem že obnovitev sistem, nastavit win temo nazaj na osnovno, ponovno zagnat explorer.exe (ctrl alt del),... Nič ne pomaga...
Naj povdarim, da opravilno vrstico vidim, nisem je skril, ali premaknil v kak drug rob zaslona... ne vidim pa teh tabulatorčkov...
Prijatelj mi je rekel, da če bodo kje vedeli kako to rešit, boste tukaj
Upam da kdo ve kako priklicat te tabulatočke nazaj, ker mi format zaradi take brezvezne fore res ne diši.
Najlepša hvala za pomoč!
Lep pozdrav
Imam problem z opravilno vrstico. Ti "tabulatorčki", ki se pojavljajo ko odpremo kakšno okno/program v naših windowsih, se meni ne prikazujejo. Tu je random slika iz googla kjer sem te tabulatorje obkrožil, da boste lažje videli/si predstavljali česar jaz na svojem zaslonu več ne vidim:
Poizkusil sem že obnovitev sistem, nastavit win temo nazaj na osnovno, ponovno zagnat explorer.exe (ctrl alt del),... Nič ne pomaga...
Naj povdarim, da opravilno vrstico vidim, nisem je skril, ali premaknil v kak drug rob zaslona... ne vidim pa teh tabulatorčkov...
Prijatelj mi je rekel, da če bodo kje vedeli kako to rešit, boste tukaj

Upam da kdo ve kako priklicat te tabulatočke nazaj, ker mi format zaradi take brezvezne fore res ne diši.
Najlepša hvala za pomoč!
Lep pozdrav

Duhec ::
A v varnem zagonu se pa pojavijo ? Če se, potem imaš nek SW problem, navadno s kakim programom, ki se naloži ob štartu.
Štartaj MSCONFIG in preglej zavihek Startup po kakem sumljivem zajedalcu.
Štartaj MSCONFIG in preglej zavihek Startup po kakem sumljivem zajedalcu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 8236 (7560) | JOKER |
» | opravilna vrsticaOddelek: Pomoč in nasveti | 7597 (6295) | hearts17 |
» | Predogled Windows 8.1: gumb Start je nazaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 51414 (44364) | Tr0n |
» | V opravilni vrstici ni ikonic za odprte programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1059) | fulgur |
» | GIMP 2.6Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6797 (4365) | R33D3M33R |