Forum » Loža » S-T na Facebooku.
S-T na Facebooku.
Skatey ::
Torej, da se še s-tjevci malo socializirajo med seboj in po"networkajo"
Slo-Tech Facebook group
Slo-Tech Facebook group
Design, elephants and stuff... www.yukaii.com/blog
jah, če nis na facebooku se ne morš prjavt na facebook skupino ane.
Jst ::
En screenshot ne bi skodil za nas, ki nismo prijavljeni in ne moremo videti, kar nam aavtor hoce pokazati.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
zee ::
+se ne mislimo prijavljati na Facebok.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BigWhale ::
Dear lord.. I have no life... Na facebooku sem, pa se big brother sem gledal...
Zdej sem ze v minusu!
Zdej sem ze v minusu!
_marko ::
BW:
ti si eden zadnjih borcev na S-T, ki mi daje vedet, da so še pametni ljudje.
To tisti anti BB, anti Facebook, myspace, itd.. definitivno niso. Čeprav si mislijo kako so superiorni nad ostalimi....
Skratka, sam se smatram za kr intelektualno osebo, ampak moram priznat, da so tisti, ki gledajo BB bolj "brihtni" kot pa tisti, ki ga samo kurcajo...
Bedniki ste vglavnen, resno...
Get a life bi jaz rekel predvsem tistim, ki nimajo kaj bolj pametnega za počet kot pa ljudi kurcat na internetu, da gledajo resničnostne šove...
Res, get a life...
To tisti anti BB, anti Facebook, myspace, itd.. definitivno niso. Čeprav si mislijo kako so superiorni nad ostalimi....
Skratka, sam se smatram za kr intelektualno osebo, ampak moram priznat, da so tisti, ki gledajo BB bolj "brihtni" kot pa tisti, ki ga samo kurcajo...
Get a life bi jaz rekel predvsem tistim, ki nimajo kaj bolj pametnega za počet kot pa ljudi kurcat na internetu, da gledajo resničnostne šove...
Res, get a life...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _marko ()
Vlady ::
Kdor gleda BB in podobno sranje je bebec, ki ne ve kam bi se dal pa za kaj bi drugače zapravil čas. To kao "resničnostno" sranje je samo tržna fora s katero poskrbijo, da folk zapravlja keš za nesmisel. Resda so une budale zajebal kar se tiče teh kartic in si jih folk kar lepo posoja, ampak vseen folk še vedno to kupuje in gleda. To je tako kot gledanje žajfnic vsako popoldne. Poleg tega pa je tam samo folk, ki se ne zna niti obnašat ne nič in to potem gleda naša mladina. Ni čudno da je potem narod tak kakršn je...
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
hamax ::
Vlady to je tema o FB. Ne vem kaj mors se tuki o BB tezit.
Sm se pridruzu skupini. Hecno, da se tega ni ze kdo prej spomnu :D
Sm se pridruzu skupini. Hecno, da se tega ni ze kdo prej spomnu :D
PARTyZAN ::
Problem pri Facebooku je, da se ga nikakor ne mores losat. Spamanje po mailu je tudi redna praksa pri tej strani.
Do not want ;).
Do not want ;).
svenica ::
BW:
Res, get a life...
Če pa kurcaš ljudi, ki kurcajo ljudi, ki gledajo resničnostne šove je pa vredu, ne? Bravo, gospod intelektualna oseba.
ahac ::
Problem pri Facebooku je, da se ga nikakor ne mores losat. Spamanje po mailu je tudi redna praksa pri tej strani.
Do not want ;).
Nah.. problem pri Facebooku je invite spam zarad brezveznih appov, ki zahtevajo, da invajtaš 20 frendov. Zdej se sicer da blokirat in je boljš. Neki časa sem dobival pa po 20 invajtov na dan. :)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
_marko ::
->Če pa kurcaš ljudi, ki kurcajo ljudi, ki gledajo resničnostne šove je pa vredu, ne? Bravo, gospod intelektualna oseba.
ja, razumi to...
Če je nekdo konstanto off topic in vedno isto nabija potem je to ok.
A tebi pametnjakoviču slučajno naslov teme S-T na Facebooku pomeni, da mormo kurcat ljudi, ki gledajo BB. Tako kot v še treh temah???
Glej, ne pričkaj se, če nisi lih brihtn...
ja, razumi to...
Če je nekdo konstanto off topic in vedno isto nabija potem je to ok.
A tebi pametnjakoviču slučajno naslov teme S-T na Facebooku pomeni, da mormo kurcat ljudi, ki gledajo BB. Tako kot v še treh temah???
Glej, ne pričkaj se, če nisi lih brihtn...
The saddest aspect of life right now is that science
Daedalus ::
Jaz bi bil enkrat res srečen, če bi mi nekdo razložil, kje je fora raznih Facebookov in Myspacov... pa to mislim čisto resno. Poanto bloga čisto razumem, tehle social networkov pa sploh ne. Kaj posameznik pridobi s Facbook profilom?
Where's the catch? A sem res tako zahojen, pa tega ne dojamem
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
G-man ::
JKaj posameznik pridobi s Facbook profilom?
Nisem na FB-ju ali Myspace ampak kolikor mi je jasno:
1. Več ""prijateljev""
2. Manj zasebnosti (postaviš se na ogled ljudem in korporacijam)
Vse pa je odvisno od tvoje volje ali boš dal svoje prave podatke ali ne. Jaz nisem gor na nobenem od teh in mi nič ne manjka :) Se mi pa zdi kul za kakšne bende, da imajo Myspace, npr.
1024 ::
Facebok , Myspace .. no thanks ! I have a life !
Sem prebral
Facebok , Myspace .. no thanks ! I have a file !
Fish knows everything.
CaqKa ::
fejsbuk je bil kolko tolko fajn zaradi social timeline.. ampak nevem zakaj so ga pred dnevi skinli..
sedaj je samo še en brezvezen social network sajt.
sedaj je samo še en brezvezen social network sajt.
BigWhale ::
Jaz bi bil enkrat res srečen, če bi mi nekdo razložil, kje je fora raznih Facebookov in Myspacov... pa to mislim čisto resno. Poanto bloga čisto razumem, tehle social networkov pa sploh ne. Kaj posameznik pridobi s Facbook profilom?
Where's the catch? A sem res tako zahojen, pa tega ne dojamem[:8]
Ej ne vem, jest sam vem, da je na Facebooku fajn prodajat in kupvat ljudi. ;> Sam k je tko politicno korektno ime aplikacije... 'friends for sale'...
ahac ::
Ej ne vem, jest sam vem, da je na Facebooku fajn prodajat in kupvat ljudi. ;> Sam k je tko politicno korektno ime aplikacije... 'friends for sale'...
Tisto pač blokiraš pa je...
Poanta... hm.. Facebook ti da pač to možnost, da ostaneš v stiku z folkom, ki jih drugače ne vidiš veliko (ali sploh ne).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
sidd ::
se strinjam. facebook ti omogoči da ostaneš v stiku z kolegi, s katerimi ne visiš vsaki dan skupaj. Če komu ne paše naj ne uporablja :P
no idea for signature
signed
I
signed
I
hamax ::
Requests
5 friends for sale invitations
200 other requests
Tole pri meni stalno ob strani pise. Moti me pa ne. Pac ignoriram, sej ni tak problem.
Glavna tezava facebooka je ta, da ljudje nimajo mere. 100+ brezveznih aplikacij na strani.
To je sicer problem pri uporabnikih, ampak bi ga lahko administratorji enostavno resil.
Das limit 10 prikazanih aplikacij in je. Sam kaj ko jim to ni v interesu.
5 friends for sale invitations
200 other requests
Tole pri meni stalno ob strani pise. Moti me pa ne. Pac ignoriram, sej ni tak problem.
Glavna tezava facebooka je ta, da ljudje nimajo mere. 100+ brezveznih aplikacij na strani.
To je sicer problem pri uporabnikih, ampak bi ga lahko administratorji enostavno resil.
Das limit 10 prikazanih aplikacij in je. Sam kaj ko jim to ni v interesu.
mare_ ::
Ena od fajn stvari je, da lahko na sliki "tagg-aš" ljudi - zelo uporabno, če si tako skregan z imeni, kot sem jst ;)
Goldee ::
Ma problem je pri uporabnikih, ki ne vedo kaj klikajo. Potem pa nekdo dobi na FB request "My friend thinks youre hot!" in valda je treba kliknt in prevert ktera bejba tko misle :-) potem naslednjo minuto dobiš request "My friend wants to date you" in valda je treba kliknt in prevert kdo je to :-)
in potem se zaveš, da maš na svojem profilu samo reklame in neke brezvezne linke in tista bedna forwardirana sporočila. nahhhh...
Se pa da stran tudi pregledno urediti.
Ubistvu je vse kar potrebuješ že na osnovni strani. Imaš "wall", ter mail. Drugega za ohranjanje stikov ne rabiš. Vse ostalo je navlaka / ego trip aplikacije.
Jaz ga uporabljam zato, da sem v kontaktu recimo s sestrično, ki ne živi v SLO, s kolegi, s katerimi se ne videvamo pogosto itd. Pač, občasno mal poklikaš in to je to. Ne pa z nekimi "I have a life". Kot da je MySpace al pa Facebook kriv, da nonstop visiš na tisti strani
in potem se zaveš, da maš na svojem profilu samo reklame in neke brezvezne linke in tista bedna forwardirana sporočila. nahhhh...
Se pa da stran tudi pregledno urediti.
Ubistvu je vse kar potrebuješ že na osnovni strani. Imaš "wall", ter mail. Drugega za ohranjanje stikov ne rabiš. Vse ostalo je navlaka / ego trip aplikacije.
Jaz ga uporabljam zato, da sem v kontaktu recimo s sestrično, ki ne živi v SLO, s kolegi, s katerimi se ne videvamo pogosto itd. Pač, občasno mal poklikaš in to je to. Ne pa z nekimi "I have a life". Kot da je MySpace al pa Facebook kriv, da nonstop visiš na tisti strani
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Keyser Soze ::
Tale suženjski biznis je pa ja edina fajn stvar na FB.
Owned! pa je. Mi je čist všeč k delam "prostitutke" iz ostalih. =D
P.S.: Kar se tiče pa ostalih aplikacij. Ignore al pa dodaš pa odkljukaš skoraj vse opcije obveščanja. In je stvar fin.
Owned! pa je. Mi je čist všeč k delam "prostitutke" iz ostalih. =D
P.S.: Kar se tiče pa ostalih aplikacij. Ignore al pa dodaš pa odkljukaš skoraj vse opcije obveščanja. In je stvar fin.
OM, F, G!
Mislim meni je super zadeva, ker vsaj v tujini veiko ljudi uporablja facebook več kakor pa mejl, tako da tudi študentske skupine na njemu oglašujejo tedenske evente. Sicer pa ja, stik z ljudmi, ki jih ne vidiš ravno vsak dan pa lahko tudi malo pogledaš kaj kej tvoj frend počne pa četudi je na drugi strani sveta.
NorK ::
Sem bil na Facebooku pa sem se kar odjavil. Sicer pa se nam v Sloveniji še letos obeta portal, ki bo precej podoben FB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čedalje več ljudi glavnino novic izve z družbenih omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 14412 (11425) | Stari maček |
» | Zuckerberg spregovoril o zmotni odločitvi za HTML5Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8233 (5515) | MasterBlaster |
» | Pok socialnega balončkaOddelek: Novice / Rezultati | 16446 (13139) | spirit |
» | Facebook naj bi ponudil video klepet preko SkypaOddelek: Novice / Ostale najave | 7096 (5742) | JayKay |
» | Mentalno stanje gledalcev in/ali igralcev v BB-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7252 (5065) | Keyser Soze |