» »

Registracija...

Registracija...

John Abruzzi ::

Včeraj mi je potekla registracija avta, oz. je bil do včeraj registriran. No to sm opazu šele danes. Zdej me pa zanima kaj se bi zgodil, v primeru če bi me ustavl taplavi? Mislm, da zavarovanje traja še 1 mesec. Ne vem pa kako je s kaznijo.

lp.

blackbfm ::

Razloži situacijo in če bo dobr policaj ti nav težiu. Sicer je pa zlo mal možnosti da bi te lih zdej ustavl, sam ponavad se to vedno kdaj tkole zgodi :) Recimo moja mt se je vozila z 2 leti pretečenim izpitom pa ni dobila nobene kazni ko so jo ustavl. Je pa pol šla takoj uredit stvari. Pač res je čiz odvisno od tega kdo te ustav.

tommy boy ::

Mojega prijatelja so policaji ustavili točno 2. dan ko mu je potekla registracija, sam pa tega niti ni vedel. Lepo jim je razložil situacijo in se potem takoj odpravil plačat registracijo in ostale stvari in ko je šel nazaj se je vstail pri njih in jim pokazal, da je avto ponovno registriran in zaželeli so mu srečno pot.
Res pa je da, je to povsem odvisno na kakšnega policaja naletiš.;)

Dr_M ::

Za obvezno zavarovanje imas casa 1 mesec po preteku. Za ostalo pa nevem.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Nagi Bator ::

Za obvezno zavarovanje imas casa 1 mesec po preteku

Res. Vendar se v tem casu z avtom ne smes na cesto. Po preteku mesca dni pa moras vrnit tablice, ker si drugace v prekrsku.

Mercier ::

Jaz sem nameraval prečkati SLO-HR mejo s pretečeno registracijo. Na HR strani je MUP-ovka ugotovila, da nimam več zavarovanega vozila in mi prijazno ponudila, da vpraša na SLO stran, če mogoče zavarovanje velja pri nas še kakšen dan več, češ, njej je vseeno za registracijo, le nezavarovano vozilo ne more spustiti v državo. No, odgovor ni bil ugoden zame, na SLO strani so me pa pričakali nasmejani policisti, mi zaplenili avto, napisali kazen (IIRC) in poslali peš domov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tehnični pregled in zavarovanje.

Oddelek: Na cesti
164020 (3469) Mare2
»

Tehnični pregled (koliko prej?)

Oddelek: Na cesti
3021657 (19427) solatko
»