» »

Ukradeno uporabniško ime in geslo.

Ukradeno uporabniško ime in geslo.

Rotaidal ::

Torej, že kak mesec sem imel probleme z internetom. Skoraj vsak dan se mi ni šlo povezat na net. Vedno mi je napisalo napako 691- oz, da je geslo in uporabniško ime v domeni neveljavno. Vedno sem gnjavil na siol, kjer so mi znali pomagat samo tako, da so mi svetovali naj resetiram modem;(( Ker se mi je ponavljalo vsaki dan, me je že vse prišlo preko glave. Danes še enkrat kličem na siol, kjer sem mu zatežil, naj dokončno pogledajo kaj za vraga je narobe... in pridejo do zanimive ugotovitve. Namreč, še nekdo se prijavlja na neta preko mojega uporabniškega imena in gesla. Saj so opazili, da se preko mojega računa prijavlja še en ip. Sedaj naj bi fiksirali račun na mojo lokacijo, tako da od drugot nebo mogoča prijava.

Kako je to mogoče, da se še je nekdo prijavljal preko mojega računa? Kajti gesel nimam nikjer shranjenih, nikjer jih ne vpisujem, nikomur nisem povedal gesla...

Se je komu pripetilo kaj podobnega?
  • spremenil: Rotaidal ()

Matko ::

Naj te opomnim, da je user/password za email isti ;)

Rotaidal ::

Ja to vem, vendar ne uporabljam siolovega emaila.

AndrejS ::

Saj so opazili, da se preko mojega računa prijavlja še en ip


To pa so malo čudno ugotovili, namreč ko se ti povežeš na net ti SIOL dodeli IP.

Rotaidal ::

Ja nevem... Ker me je prvo vprašal, če se še jaz prijavljam na net preko drugega računalnika, oz iz druge lokacije. Pa sem rekel, da ne. Pol pa mi je rekel, da vidi, da se preko mojega uporabniškega imena in gesla nekdo prijavlja preko drugega ip.... nevem no

Opkow ::

Verjetno je hotel rect, da se se nekdo prijavlja z druge telefonske stevilke s tvojim uporabniskim imenom in geslom. In sedaj so ti uporabnisko ime zaklenili na tvojo telefonsko stevilko (parico), preko katerega imas xDSL povezavo.

Sedaj recimo ne bos mogel s svojim 'laptopom; iti k bratrancu na drug konec slovenije in se s svojim uporabniskim racunom prijavljat pri njemu, ki ima pravtako SiOL.

Duhec ::

A je tko težko zamenjat geslo ? Pa preglej in spucaj mašino morebitnih keylogerjev, malware zajedalcev in ostale nesnage.

Rotaidal ::

Saj to sem prvo naredo... glede keylogerjev in ostale nesnage pa mislim, da trenutno ni problema, ker mam na novo sistem gor.

Bakunin ::

ce nimas staticni IP, potem hkratna prijava drugo ne dela problemov....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vdor v Gmail?

Oddelek: Pomoč in nasveti
173802 (2910) shintaro
»

Vdor v android tablico

Oddelek: Pomoč in nasveti
357338 (6033) All
»

FTP - problem s prijavo.

Oddelek: Omrežja in internet
91108 (1059) m0f0x

Bivša punca = ukradena gesla (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16123613 (19164) Gandalfar
»

Vdor v gmail?

Oddelek: Pomoč in nasveti
378315 (7689) ttommy

Več podobnih tem