Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč tiskalnik
Pomoč tiskalnik
renault ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
nabavil sem nove kartuše za tiskalnik lexmark z35 pa mi barvna ne printa ampak s kartušo je vse ok. je pa res da mi je tiskalnik kako leto stal ga nisem uporablo.
ma kdo kak nasvet kaj bi mogoč bilo narobe.
Hvala, Martin
nabavil sem nove kartuše za tiskalnik lexmark z35 pa mi barvna ne printa ampak s kartušo je vse ok. je pa res da mi je tiskalnik kako leto stal ga nisem uporablo.
ma kdo kak nasvet kaj bi mogoč bilo narobe.
Hvala, Martin
renault ::
Ja sam ponavadi se kartuša zasuši če se ne motim jest mam pa nove kartuše res da niso orginal sam črna printa normalno.
Duhec ::
Preglej kontakte tam v ležišču kamor vtakneš kartušo, če niso kaj oksidirani. Kako je z zaščito pri Lexmarkih ne vem, poizkusi pa z originalno kartušo. Lahko, da je kompatibilna že v osnovi zanič, kar ni niti tako nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NAKUP TISKALNIKAOddelek: Pomoč in nasveti | 6229 (5925) | kixs |
» | Epson Stylus C62 Ink Jet PrinterOddelek: Kaj kupiti | 1266 (1185) | mersol |
» | nova kartuša ne printa modreOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1525) | anika87 |
» | Resetiranje karuš na Canon MP 190Oddelek: Strojna oprema | 3743 (3437) | dani8 |
» | Kako oddelat glavo na tiskalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1640) | OldSkul |