Forum » Programska oprema » Avtomaticni shutdown v Win ME
Avtomaticni shutdown v Win ME
trilko ::
V Windowsi 9x/Me naj bi delala tale zadeva za avtomaticno ugasanje racunalnika: C:\WINDOWS\RUNDLL.EXE USER.EXE,EXITWINDOWS
Problem je v tem da ko dam to zadeva v Scheduled tasks in nastavim naj se ukaz izvrsi cez npr. 5 minut stvar dela. Ce pa nastavim naj se izvrsi naslednji dan pa se mi racunalnik ne ugasne ampak gre v nekaksen hibernate mode (ni ne ugasnjen, ne prizgan - edina resitev je hard reset). Kaj je fora?
Problem je v tem da ko dam to zadeva v Scheduled tasks in nastavim naj se ukaz izvrsi cez npr. 5 minut stvar dela. Ce pa nastavim naj se izvrsi naslednji dan pa se mi racunalnik ne ugasne ampak gre v nekaksen hibernate mode (ni ne ugasnjen, ne prizgan - edina resitev je hard reset). Kaj je fora?
trilko ::
Ja. Ce ni nic nastiman racunalnik ostane cist normalno prizgan, vse dela ok 24 ur na dan. Cudn mi je to da ce nastimam da se koj ugasne al pa dam to komando v Start/run mi cist v redu dela - racunalnik se ugasne tako kot je treba...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni disk - istočasna uporaba datotek na disku z 2 računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1683 (1258) | fulgur |
» | [Windows Vista] Izboljšanje zagonskega časa s pomočjo Windows Performance Toolkit (WP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11971 (8955) | vbohinc |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2213 (2027) | In Extremis |
» | PROGRAM- offOddelek: Programska oprema | 889 (803) | pikimiki99 |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1641) | Highlag |