» »

WD My Book 500GB napačno napajanje

WD My Book 500GB napačno napajanje

mcrastur ::

Zdravo,
naredu sm neki zelo idiotskega, ampak kaj čmo tud taki mormo bit ...
Ko sem priklapljau prenosnik in zunanji disk na štrom, semr z adapterjem za penosnik priključil My Book-a. Adapter od prenosnika ima output 20V, od my book-a pa 12V. Seveda zdej my book ni več med živimi, me pa zanima preden ga grem razdirat, če je možno da ima kakšno varovalko ? in bi to raje nesel na servis tam kjer je bil kupljen ...

Hvala, lp !

Samson ::

Verjetno nima varovalke. Ima pa disk diodico, ki jo zlahka sam zamenjas. Od kaksnega starega diska ki je unicen odlotaj diodo, nalotaj na tega WD in reseno. Edino pazi da diodo prav obrnes...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Bom dal nekam na servis ... upam da ma res to diodo ... ker gor je blo ful pomembnih podatkov .. :(

Je mogoce kdo iz okoli Maribora pripravljen to zrihtat ?
Samson, s kje si ? :)

Huh jaz sem iz Bele krajine, Črnomelj tocneje. Malce predalec, hehe. Sej je tukaj dovolj veliko boljsih stromarjev, ni vrag da ni nobenega blizu tebe...

Sem dau na servis, pa pravijo da nima nobene diode in da je disk šel u 3 pi*** m*** :(
Prosm rečte mi d to ni res in so uni samo ene budale k nimajo pojma .. ohišje naj bi še delalo vse ... samo disk ...

Pujcek ::

nes majstru ki pravi da "Od kaksnega starega diska ki je unicen odlotaj diodo, nalotaj na tega WD in reseno", ce mas res pomembne podatke gor ti pot, nek star disk in plato piva verjetno ne bosta prevelik strosek.
:)

Bi šu takoj ... sam se oglast se mora ... k na mail ni dosegliv :D
Personal message mu pa ne morem poslat ... Samsonite ... help ! :)

Hum se opravicim za nespremljanje zadeve. Sem poslal mail ampak se nisem dobil odgovora. Naceloma posljem se enega da vidimo kaj se bo zgodilo, hehe...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD My Book reševanje podatkov/enkripcija

Oddelek: Strojna oprema
81180 (944) tomaz88
»

Western Digital disk RMA

Oddelek: Pomoč in nasveti
303132 (2372) Skyman
»