Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje računalnika
Ugašanje računalnika
AlesC ::
Sumim sicer napajalnik, ampak bom vseeno vprašal. Ali je možno, da bi se računalnik ugasnil zaradi pokvarjenega ventilatorja od ohišja? Namreč brnel mi je že nekaj časa, danes mi je pa comp dvakrat ugasnil. Ko sem ga prižgal je sicer računalnik delal, slike pa ni bilo. Ker slike ni bilo po moje ni delala grafična in za to sumim najbolj napajalnik.
Ko sem odstranil grafično in jo ponovno dal notri comp spet dela. Odstranil sem pa pokvarjen ventilator ohišja. Računalnik sem mi je že ugašal prej enkrat na mesec, je pa res tudi, da je ventilator brnel že tudi par mesecev. Enkrat je brnel drugič ni. A ve kdo mogoče kaj bi lahko bilo? Vem da je možno veliko stavri. Vprašal bi, če lahko zmeriš moč napajalnika? Svedea elektrikarskih pripomočkov(merlicev) nimamm.
Tnx za vsako pomoč, ker nebi rad kupoval nov napajalnik brez veze. Bi pa rad to napako odpravil sam.
Ko sem odstranil grafično in jo ponovno dal notri comp spet dela. Odstranil sem pa pokvarjen ventilator ohišja. Računalnik sem mi je že ugašal prej enkrat na mesec, je pa res tudi, da je ventilator brnel že tudi par mesecev. Enkrat je brnel drugič ni. A ve kdo mogoče kaj bi lahko bilo? Vem da je možno veliko stavri. Vprašal bi, če lahko zmeriš moč napajalnika? Svedea elektrikarskih pripomočkov(merlicev) nimamm.
Tnx za vsako pomoč, ker nebi rad kupoval nov napajalnik brez veze. Bi pa rad to napako odpravil sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasen ventilator po nadgradnji RAMaOddelek: Strojna oprema | 733 (588) | Brias |
» | nVidiini gonilniki popravljeniOddelek: Novice / Grafične kartice | 7544 (6554) | Dragi |
» | Nadležno brnenje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3272 (3102) | daweedy2 |
» | Kaj je crknilo, plata ali procesor?Oddelek: Strojna oprema | 2423 (1641) | Pyr0Beast |
» | Trdi disk - fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1777 (1515) | ivica20 |