Forum » Pomoč in nasveti » Privzeti spletni iskalnik v Firefoxu
Privzeti spletni iskalnik v Firefoxu
Zero One ::
Situacija:
V moji odsotnosti mi je brat na prenosnik naložil en kup sranja, kar je (med drugim) spremenilo privzeti iskalnik Firefoxa (ne search bar ampak tisto ko pišeš direkt v URL vrstico) na yahoo. Jem znoru, kako to spremeniš nazaj?
V moji odsotnosti mi je brat na prenosnik naložil en kup sranja, kar je (med drugim) spremenilo privzeti iskalnik Firefoxa (ne search bar ampak tisto ko pišeš direkt v URL vrstico) na yahoo. Jem znoru, kako to spremeniš nazaj?
printf(%s, "No statements? Why no... whoops");
//well if we can't make a statement, we should just leave a comment instead.
subby ::
Domačo stran misliš? Nazaj na firefoxovo(google) si naštimaš tako, da greš pod Orodja -> Možnosti -> Splošno -> Zagon in klikšneš gumb "Uporabi privzeto stran"
Ne domačo stran, ampak stran, na katero te vrže, če v url vrstico napišeš karkol namest urlja (recimo, prej sm napisu youtube, me da na www.youtube.com oziroma za kakšno bolj obskurno stran na google search o isti besedi/besedni zvezi, zdej me pa za vse na yahoo redirecta).
AlesC ::
hijackerja maš, ko te redirectira skos na eno te isto stran bilo kaj napišeš. Enga antispya si posnam pa preglej računalnik. Xoftspy, Adaware al pa kej podobnega.
Steinkauz ::
Ne misli kirokol stran, ampak če ne napišeš v url www.slo-tech.com ampak sam slo-tech pa ti odpre al www.slo-tech.com. Vseeno preglej z spybot search & destoy in podobnimi.
Hmm, pregledal sem z spybotom in adaware, sicer mi je (pričakovano) našlo in odstranilo veliko malwara, vendar prej opisan problem ostaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativni spletni iskalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12648 (11639) | matej_jack |
» | Devet desetin uporabnikov računalnikov ne pozna funkcije Išči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21270 (16715) | haiku |
» | Firefox 4 bo izšel prihodnji mesecOddelek: Novice / Brskalniki | 8367 (5906) | filip007 |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22427 (19329) | Dragi |
» | Kaj imate za "domačo stran"?Oddelek: Omrežja in internet | 3647 (2622) | MadMicka |