Forum » Elektrotehnika in elektronika » IR diode
IR diode
enxtip ::
Torej zelim si narediti nek mali ir reflektorček, pa nisem kaj preveč vešč v elektroniki.
Zanima me če mi bo na kameri prikazovalo osvetlitev saj sem bral da imajo nekatere kamere ir filter? Sicer ko posvetim z daljincem mi prikaže lučko na njem. Me pa zanima tudi če obstajajo ultra ir diode kot so tiste navadne ki močno svetijo?
Zanima me če mi bo na kameri prikazovalo osvetlitev saj sem bral da imajo nekatere kamere ir filter? Sicer ko posvetim z daljincem mi prikaže lučko na njem. Me pa zanima tudi če obstajajo ultra ir diode kot so tiste navadne ki močno svetijo?
- spremenil: enxtip ()
Scuba ::
IR diode večjega kalibra obstajajo, kamot jih dobiš na spletu. Potem pa na kameri IR filter ven, ga nadomestit(eni to delajo s kosom stekla, po mojih izkušnjah bolj pride prav košček črnega negativa), pa je =).
Tule je en fajn članek na to temo.
Tule je en fajn članek na to temo.
Guns don't kiil people. Husbands who come home early do.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikrita komunikacija prek IR s kameramiOddelek: Novice / Varnost | 8735 (6510) | Invictus |
» | Varnostna kamera - backdoor - SricamOddelek: Informacijska varnost | 5977 (5489) | poweroff |
» | Puška za PCOddelek: Programiranje | 2321 (1518) | TEDY |
» | Protivideonadzorna sončna očalaOddelek: Novice / Zasebnost | 6875 (4959) | edge540 |
» | web camera v temiOddelek: Kaj kupiti | 2326 (1783) | iskra |