Forum » Pomoč in nasveti » Mi lahko poveste kaj pomeni ta error
Mi lahko poveste kaj pomeni ta error
Ruby ::
lp formateru sem disk in instaleru XP sp2 Feb.2008 in ko se pripravlja (preparing installation) na instalacijo mi pokaže tale ERROR: The software you are instaling for this hardware
BATTERY:
Has not passed windows logo testing to verify its compatibility with windows
continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system either immediately or in the future, Microsoft strongly recomend that you not continuing installation and stop now - pol sm dau YES in lepo instaleru winse in sm not pa use kaže dobr, ne vem a morm beterijo zamenjat na plosči , pa ce mi lahko kej poskoduje comp. Hvala za pomoc
BATTERY:
Has not passed windows logo testing to verify its compatibility with windows
continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system either immediately or in the future, Microsoft strongly recomend that you not continuing installation and stop now - pol sm dau YES in lepo instaleru winse in sm not pa use kaže dobr, ne vem a morm beterijo zamenjat na plosči , pa ce mi lahko kej poskoduje comp. Hvala za pomoc
AnWar ::
Ruby heheh "blesav",po mojem bi lahko naredili anketo pa da vidmo koliko ima od nas original win.
[Asus ROG Strix SCAR III]
Ruby ::
aja se to temperatura plošče je na idle 42 stopinj in noče padat (pa še odprt comp) mogla bi bit pa 38 na idle a to res kej zaradi baterije te? vse ostalo je v mejah normale
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ruby ()
bi0s ::
Ja, in zdaj nebi mogel pisati.
ONT:http://www.wikihow.com/Reset-Your-BIOS tu maš link za pomoč pri resetiranju biosa.
ONT:http://www.wikihow.com/Reset-Your-BIOS tu maš link za pomoč pri resetiranju biosa.
mareSLO ::
To je neka bedna fora dotičnega release winsow. Jaz sem dal kr ignore pa računalnik laufa popolnoma vredu, non stop 24/7, tako da se ne obremenjuj z tem. Aja pa to ni nek error, ampak samo čuden release. Sem mel včas decembrsko verzijo gor na isti plati, pa tega ni javl tko da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mareSLO ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 appcrash problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 2552 (2466) | blazkox |
» | Mac OS Snow Leopard na PCOddelek: Operacijski sistemi | 4692 (3240) | Gray_Warden_ |
» | Win XP SP2 in BlutoothOddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1853) | jast |
» | USB1.1 : USB2Oddelek: Strojna oprema | 1731 (1513) | `ripper` |
» | Plavi zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 2199 (2000) | Border |